LP special/doublecut/junior copy

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

LP special/doublecut/junior copy

Příspěvek od turbo_MaCk »

Nevíte někdo kde se dá sehnat kopie Les Paul doublecut junior nebo special? Pdomínkou sou P90 snímače. ZAtím vím, jen že vintage vyrábí kopii doublecutu s jedním snímačem a speciálu s dvěma. dál pak bach dělá Doublecuta s dvěma snímači. Nevíte ještě o něčem?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

http://www.bachmusik.com/p1125/bach-pl-02flat-tv/

Myslim ze to je to co hledas,jestli ne tak sorry.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

jo je, ale o tom vím...
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

a v čem je tedy problém ?
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

koukám po něčem co už bych nemusel měnit.... strá epiphonka nebo třeba ta vintage... prostě kytaru která už je dobrá. Bach taky ení šptnej, ale třeba nevím jak věřit tomu hardware. RAči bych tu Vintage nebo sarou epinu, ale ty se blbě sháněj. TAk kdyby někdo věděl o něčem. Nemusí to bejt ani tak eshop. Třeba tip na bazar.... byl bych rád
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

turbo_MaCk píše:koukám po něčem co už bych nemusel měnit.... strá epiphonka nebo třeba ta vintage... prostě kytaru která už je dobrá. Bach taky ení šptnej, ale třeba nevím jak věřit tomu hardware. RAči bych tu Vintage nebo sarou epinu, ale ty se blbě sháněj. TAk kdyby někdo věděl o něčem. Nemusí to bejt ani tak eshop. Třeba tip na bazar.... byl bych rád
Mo kytary to nejsou nic extra,ani ty Vintáge,vi´m jsou dobre,ale pokud hledas fakt dobry zvuk,tak zkus Gibson,ale asi nemas prachy co?

Jinak bych śe nebal toho Bachu,vymenil bych snimace za Gibsonky,mechaniky taky,a mas super kytaru.

Jinak starou epinu sezenes blbe,a nebo za strasny ceny,novejch kousku.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

asi před 5 dny borec na bazaru prodal starýho epiphone doublecut za 3800. to mi nepříde jako straššná cena. Na gibsona nemám. Co se týče těch vintage, tak ty mi příjdou asi nejlepší řešení. Na bachu mi vadí Hardware.
majkie

Příspěvek od majkie »

turbo_MaCk píše:asi před 5 dny borec na bazaru prodal starýho epiphone doublecut za 3800. to mi nepříde jako straššná cena. Na gibsona nemám. Co se týče těch vintage, tak ty mi příjdou asi nejlepší řešení. Na bachu mi vadí Hardware.
no ja bacha mam a na hw si zatim nestezuju, navic vymenit se da dycky. vyrobce se dusuje, ze hw je korejsky, a mel by tedy byt lepsi nez na cinskych lowendech. urcite je lepsi nez na fokusu a levne epi co sem mel. ale pravda, ze pravou kvalitu ukaze teprve cas :)
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Kup ten Epiphone (nebo obecne I. serii Special z Koreje, ktera se zacla delat nekdy '94-'95) - skvela kytara, mam ji, takze muzu srovnat a posoudit:)
Po vymene za kvalitnejsi snimace to hraje jako Gibson, rozladuje se jako Gibson, je 5x levnejsi nez Gibson:)
Ne nadarmo ji ma hodne amiku v zaloze jako 2., 3. nebo 4. kytaru :lol: ..s dnesnim epiphonem se to neda srovnat, dnesni kusy jsou ostuda..je to prvni kytara, o ktery vim, ze se ji nikdy nezbavim..
Nevstoupis dvakrat do jednoho potoka :lol:

Jeste malickost - nekde jsem se docetl, ze v tovarnach, kde se vyrabely tyhle sexy korejky, se dneska delaji Eastwoody apod., coz i o necem svedci, pokud je to pravdivy tvrzeni:)

Sloučeno - je těžké použít Edit? Nero
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

já bych tu kytaru koupil, ale už je pryč :cry:

zajímavě vypadá toto: http://cgi.ebay.de/Tokai-LSS80-Les-Paul ... .m63.l1177
z Británie. Ale to si dovolit nemůžu

Sloučeno. Je těžké použít Edit? - Nero
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“