tvar telecaster, telo mahagon s javorovym topem, ebenovy hmatnik (to asi nebude ten samy eben ze ktereho dela hmatniky gibson ze ?
kdyby mel nekdo moznost ji vyzkouset a napsat sem sve pocity, bylo by to prinosne
Greeg píše:mě teda z těch obrázků přijde spíš strašně širokej než tlustej
Vy jste fakt komici, soudit kytaru podle obrázku. Pokud se nepletu (a nepletu se teda !!!) tak se majkie ptá na pocity ze zkoušení ne z dívání na obrázek. No a k tomu lze říct jen to že si to každý musí zkusit sám. Mě se na kytaru typu tele hraje dobře, tlustý krk mi nevadí (naopak vadí mi tenké Ibanez krčky) Kytara typu LP mi nevyhovuje svojí geometrií, každý to má jinak. Tele není nástroj pro ty co budou onanovat na 22.-24. pražci... A že je zmahagonu ? Proč ne, LP se dělají taky třeba z olše, a komu se to nelíbí ať se zeptá třeba majstra Jurkoviče co si myslí o mahogonovém telátkuCaggan píše:a fakt mě svrbí prsty jak se dívám na tu fotku kde krk nabíhá na tělo, na mojí kytaře sem si toho pulku nechal uřezat, a bylo to o něco tenší, jinak vubec se mi to nelíbit. proč dělat z kytar hybridy?
rain píše: Vy jste fakt komici, soudit kytaru podle obrázku.
OK, netušil jsem že jsem narazil na odborníka přes telekastry, hluboce se skláním před tvými zkušenostmi a jasnozřivostíCaggan píše:rain píše: Vy jste fakt komici, soudit kytaru podle obrázku.
1. kdo to soudí? říct na něco svůj názor není souzení
2. když poukážu na to, že je to v podstatě hybrid, a s telecasterem to nemá nic společného, a pro mě to nemá význam a nechápu to, tak je to jen vyjádřená mého vlastního názoru.
3. už jsem držel v rukách několik kytar, mezi nimi i několik telátek, a dokážu si představit jak by vypadal do ruky ten hmatník nabíhající na tělo, a jsem si stoprocentně jistý že by byl široký a hrálo by se na to nepříjemně, pokud člověk nemá extrémně dlouhé prsty
Caggan píše:a fakt mě svrbí prsty jak se dívám na tu fotku kde krk nabíhá na tělo

Btw: tos je všechny hrál přes Bzooooom 505 ? Smile
Na tele jsou to standardní rozměry, nevidím na tom nic zvláštního, mám to na telátku zrovna tak.Caggan píše:moleek: nezdá se mi ta šířka krku, resp jeho hloubka.
konec OT:
Btw: tos je všechny hrál přes Bzooooom 505 ? Smile
abys věděl ty chytrolíne, ten zoom je japonskej kousek pár desítek let starej, a dnešní zoomy sou mu tak někde pod kotníky. má úžasné modulační efekty, které se na ničem jinem mozna ani nedají vykroutit, typu pitch, chorusu apodobně. fakt tě nechápu. měj se pěkně