Jak je na tom Tokio Hotel???
Jak je na tom Tokio Hotel???
Máte rádi Tokio Hotel
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak je na tom Tokio Hotel???
david0096 píše:Máte rádi Tokio Hotel
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Tak to se děláš ...............................................................................................
(tečky sou pro řadu nadávek)
Tokio hotel??Tak to je jeden z největších hnusů co znám to i ty Slipknoty mam radši!
(tečky sou pro řadu nadávek)
Tokio hotel??Tak to je jeden z největších hnusů co znám to i ty Slipknoty mam radši!
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
čisté z hudebního hlediska hrůza...jednotvárný,absolutně nevýrazný a nudný kytarový linky,bicí to samý, basa jako by ani nebyla a jako bonus unisexuální hybryd s hláskem kerej řeže do uší .děkuji NECHCI
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Nějak se ty dětský idoly zkritizovat musí
Já je taky nesnášim, jen nevim, jak to odůvodnit, hudebně jsem na tom totiž ještě hůř, než oni, takže si na kritiku netroufám
A obhaj si pak svoje stanovisko před smradama, co jim leží u nohou, když ti tohle vpálí 
Já je taky nesnášim, jen nevim, jak to odůvodnit, hudebně jsem na tom totiž ještě hůř, než oni, takže si na kritiku netroufám
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
Me jsou ukradeni. To znamena ze nemam k nim zadny vztah. Proste jsou tu, tak jako obcas se objevi h***o na ulici a ty si musis dat jen bacha. Navic jim ted zvoni vojna, tak asi daj na chvili pokoj. Dokonce jsem cetl, ze u nas az tak uspesne nekoncertovali. Haly nebyly jak v Praze tak i v Ostrave ani z poloviny vyprodane a to co pry predvedli se nedalo ani srovnat s vykonem...ani nevim koho uz ...
- an_albatross
vždycky je v módě na něco nadávat. ja tuhle kapelu taky neposlouchám, ale jsou mi celkem volný, takže nemám potřebu na každém fóru vykřikovat, jaký to jsou s****y, bla, bla, bla...hudebně je to prefabrikát jako tisíce dalších kapel a kdyby neměli image, jakou mají (a dobrý PR team), tak by si jich asi moc lidí nevšimlo
někomu se to líbí? ok
za nějaký čas si na ně málokdo vzpomene..
někomu se to líbí? ok
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Asi takan_albatross píše:vždycky je v módě na něco nadávat. ja tuhle kapelu taky neposlouchám, ale jsou mi celkem volný, takže nemám potřebu na každém fóru vykřikovat, jaký to jsou s****y, bla, bla, bla...hudebně je to prefabrikát jako tisíce dalších kapel a kdyby neměli image, jakou mají (a dobrý PR team), tak by si jich asi moc lidí nevšimlo
někomu se to líbí? ok
Já je taky totálně nemusím, ale zase naopak kdo by nechtěl být tak známý? Oni za to přece nemůžouLittle.Sick.Fish píše:Asi takan_albatross píše:vždycky je v módě na něco nadávat. ja tuhle kapelu taky neposlouchám, ale jsou mi celkem volný, takže nemám potřebu na každém fóru vykřikovat, jaký to jsou s****y, bla, bla, bla...hudebně je to prefabrikát jako tisíce dalších kapel a kdyby neměli image, jakou mají (a dobrý PR team), tak by si jich asi moc lidí nevšimlo
někomu se to líbí? ok
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
No vždyť říkám, že jsou mi fuk, spíš mě štve, jak jsou všude uměle vystavovaný a předváděný, když kapely mnohem zasloužilejší a větších kvalit zůstávaj dál v pozadí a mimo povědomí obyčejných lidí. A vůbec si ani nezaslouží, abysme o nich diskutovali...Sami píše:Já je taky totálně nemusím, ale zase naopak kdo by nechtěl být tak známý? Oni za to přece nemůžou
Na tohle téma stačí používat smajlíky, neměl jsem nic psát...
Na to bacha, ten byl dobrej...Little.Sick.Fish píše:david0096 píše:Máte rádi Tokio HotelMáte rádi Michaela Jacksona?
Byl jsem na něm, když tu byl, ale už si skoro nic nepamatuju, byl jsem tehdy děsně malej.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
V oddělení Sliknoti sem se vyřádil přečti si moje příspěvky a pochopíš co to je pro mě za hudbu.Nemam je rád!McYuri píše:michal david je lepčí![]()
mimochodem : paja : na SlipKnoty mi nesahej
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
TH
FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ
Takové sra***... Propagace transsexuálů (ten zpěvák- když jsem TO viděl na nějakém plakátu poprvé, tak jsem si myslel že TO je holka, ale kámoš mi řekl že TO je kluk... no spíš hybrid)
Takové sra***... Propagace transsexuálů (ten zpěvák- když jsem TO viděl na nějakém plakátu poprvé, tak jsem si myslel že TO je holka, ale kámoš mi řekl že TO je kluk... no spíš hybrid)
Stagg stratocaster (serie 710)
Fender Frontman 15W (15G)
-------------------------------------------------------
Dark Side
Fender Frontman 15W (15G)
-------------------------------------------------------
Dark Side
- Alexi_Laiho
Nikdy jsem v žádným Tokijským hotelu nebyl, takže nemůžu posoudit.david0096 píše:Máte rádi Tokio Hotel
JASami píše:Já je taky totálně nemusím, ale zase naopak kdo by nechtěl být tak známý? Oni za to přece nemůžouLittle.Sick.Fish píše:Asi takan_albatross píše:vždycky je v módě na něco nadávat. ja tuhle kapelu taky neposlouchám, ale jsou mi celkem volný, takže nemám potřebu na každém fóru vykřikovat, jaký to jsou s****y, bla, bla, bla...hudebně je to prefabrikát jako tisíce dalších kapel a kdyby neměli image, jakou mají (a dobrý PR team), tak by si jich asi moc lidí nevšimlo
někomu se to líbí? ok
Durch dy mon zuun
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal