Jaký efekt byste doporučily na punk-rock??????
Pravidla fóra
tak ja s tim kupovanim radsi jeste pockam a prisetrim
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Spíš než pedál si kup kombo. S tim staggem ti pořádnej zvuk neudělá asi nic.KORTY píše:tak ja s tim kupovanim radsi jeste pockam a prisetrim
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
To by bylo taky řešeníafektband píše:Spíš než pedál si kup kombo. S tim staggem ti pořádnej zvuk neudělá asi nic.KORTY píše:tak ja s tim kupovanim radsi jeste pockam a prisetrim
www.metallica-band.ic.cz
To je holej fakt , zajímat se o krabku s timhle kombem je sebevražda to bys kupoval furt něco ... Kašli na efekt šetři na komboKORTY píše:To by bylo taky řešeníafektband píše:Spíš než pedál si kup kombo. S tim staggem ti pořádnej zvuk neudělá asi nic.KORTY píše:tak ja s tim kupovanim radsi jeste pockam a prisetrim![]()
![]()
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.