Namo

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
pupik.m
Kontaktovat uživatele:

Namo

Příspěvek od pupik.m »

Čau všichni...
Chtěl bych Vám ukázat jednu kapelku z Tábora...Hrajou vše okolo rocku...Fungujou cca jeden rok a maji za sebou už pár dost vydařenejch koncertů...Chtěl bych slyšet Vaše názory na tuhle hudbu, jak se Vám to líbí atd :-)...

Toto je záznam z menšího festu kterej pořádala organizace, která pronajímá zkušebnu...Byl to festival začínajícíh kapel z Tábora a okolí, takže tohle je vše co tam hráli...Osobně doporučuju druhou písničku s názvem Hardrock.

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/view_play_list?p=FB8A0BD5E190DC65
Příjemný poslech a budu rád za všechny názory :-)
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Mně to přijde dost hrozný...
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

mě to taky moc neoslovilo, a abych řekl pravdu knocking on heavens door, mě upřímně znechutilo, ale tak hraje jim to, a určitě se to někomu muže libit
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
kennedys

Příspěvek od kennedys »

Toto je hudba alias zábava pro lidi. Takovejch kapel je a okolo nich bývá spousta kámošů, kteří se evidentně baví... Znám to - naše kapela a lidi okolo nás jsme uplně stejnej model. Kdybychom se snažili s naší hudbou prorazit, taky bychom (u odborníků) narazili. Dokud je to zábava a ne byznys, tak se podle mýho nemá cenu strefovat do "stylu" druhejch kapel. Kámoš-kytarista http://bandzone.cz/rocketengines má přísloví, že každej si tu kydáme ten svůj hnůj a když se mi to nelíbí, tak držím hubu, protože se třeba zrovna moje hudba taky nemusí někomu líbit. Když se mi to líbí, tak to ale řeknu a podpořim 8)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Slysel jsem jen pisnicku Oci, ale nevydrzel jsem ji poslouchat dele nez 30 sekund. Sorry.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

tak špatné to ení... je to dost středoproud a toho tu je dost no. Bicí ale celkem šlapou :twisted:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“