Stojí Floyd Rose za to ho mít?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...

Jste pro Floyd Rose?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Demilich

Stojí Floyd Rose za to ho mít?

Příspěvek od Demilich »

Zdravím
Chtěl bych se zeptat uživatelů Floyd Rosu jestli stojí zato ho mít, lépe řečeno, jestli stojí zato do něj investovat v relaci kytar od 8-10 tisíc. Řekněme značky Cort a Ibanez (o těch bych tak do budoucna uvažoval). Bylo řečeno že záleží na tom kde to vyrobili atd a že někdo to seřizuje furt někdo vůbec.. Stojí to teda za tu námahu za tyhle prachy?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
cagO'
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cagO' »

Ono jak uz si psal je dulezite kde a kdo to vyrabi ... Slysel sem o kouskach, na ktere si majitel pise ody, ale na drhou stranu sem slysel, ze dokazou taky pekne potrapit ... Myslim, ze kdyz si ji v obchode ohmatas uvidis, ze ti sedne tak bys do ni mohl jit ... V pripade problemu zkusit reklamaci.
GUITAR - LES PAUL - EPIPHONE L100Left Hand HS.
AMP - EPIPHONE - 30W
Strings - D'Addario ( 10 )

Iťs better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not !
Obrázek
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Hlavně de oto jestli ho využiješ, na podladovaní a změnu toniny zapomen , páč to ladit, nic moc jako hele, kor když hraješ od různejch interpretů atd, bejt tebou na to kašlu ...
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pokud nemáš ještě alespoń jednu kytaru, kašli na FR :D

ale jak jsem tak hrál na jednu Ibanezku cca za 10 000, tak to byla s FR dost sranda a já osobně bych ho určitě využil.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Docela mě to přitahuje jak to někde vidím a většina kytaristů na videích atd. právě FR má tak mě vždycky docela překvapí jak tady říkáte že FR ne ne ne... to jen tak, stejně dík za názor.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak jednak ti kytaristi hraji na kytary vetsinou drazsi nez je 10000 a pak je FR stejne do zacatku IMHO lehce na nic. duvody jsou: 1) zacatecnik s nim stejne nic nebude delat, nejdriv se stejne uci hrat normalne, pak treba si hrat s pakou 2) nemuzes menit ladeni, jak chces, coz taky neni nic moc 3) nemusi to byt zrovna bezproblemova zalezitost (slysel sem jak lidi nadavali na FR na kytarach za 20000). no ale zase je fakt, ze by me FR casem asi lakalo, ale az budu met jednu poradnou kytaru s pevnou kobylkou. a nebo si koupim whammyho - to ma podobny ucinky, jestli se nepletu.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Whammy sice podobnej účinek má, ale furt to neni ono...FR ti to nenahradí...Úplně skvělý je whammy v levnejch multiefektech digitech - to je tak falešný, že se to nedá popsat...Každopádně je to elektronika a hlavně pak člověk vypadá blbě když jenom drží kytaru a ona se chová jako kdyby kdovíjak zabíral na páku...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Já osobně po kytře s FR toužím, tak snad jednou, až budu starší a s kapelou to bude stát za to :lol:
přecejen sóla s FR jsou perfektní, když to člověk umí :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

pokud hrajes solovou kytaru a vyuzijest to, tak do toho di. Pokud hrajes vic rytmickou kytaru, nebo riffy kde se to moc neuplatni je lepsi bez. Kdyz to nevyuzijes sou to zbytecny starosti, kdyz to vyuzijes dostane tva hra novej rozmer

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Ibanez EX 360
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ibanez EX 360 »

FR je podle mého výborná věc,jen se stačí trošku naučit a můžete s tím zamachrovat i před šéfem :D
IBANEZ EX 360.Peavey Valveking,efekt-na zakázku

Metal_-_-_Death,Black,Power,Speed...Favourite bands-----Immortal,Therion,Eternal tears of sorrow,G.O.R.E.,SPASM.....Poctivej METAL
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

neni nad FR, já měl FR už od první kytary a začínal sem na něm... nemůžu si stěžovat
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
impact

Příspěvek od impact »

Přesně, Floyd Rose je skvělej i na akustický kytaře, prostě všude.

http://www.youtube.com/watch?v=1rstnOz1EmQ
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

jako pekny ale:
a) s tim urcite moc pakovat neslo
b) proc tsam nedal jednozvratny, kdyz stejna na druhou stranu pakovat nemoch pac by mu zavazelo ta preklizka vrchyni (na kytarach byva pod kobylkou dira
c) co to sakra vyvadel s tou vrtackou.... ja bych udelal 4 diry a vyrezal to lupinkovou pilkou...toto bylo strasnyyyy!!

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
McYuri

Příspěvek od McYuri »

jo tak s tou vrtačkou to bylo úsměvné :lol: :lol:
.......::: ENDŽOJ :::.......
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Ja to napisu takhle: Pokud tvi oblibeni interpreti nepouzivaji FR, tak odpoved je nasnade. :P
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já po FR nijak zatim netoužim ale co není může bejt :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Demilich

Příspěvek od Demilich »

WOW tak ta akustika s FR to je faradlo :D by me zajimalo jak tam uchytil ty pruziny a k cemu. 8)
zakkwylde

floyd

Příspěvek od zakkwylde »

VYSER SE NA TY KECY....... BER KEJTRU S FLOYDEM..............
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

FR nemam rad... proste bych ho nechtel... A na te akustice...heh to jsem v zivote nevidel... :lol:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

zakkwylde: Jo jasně já už mám prakticky vybráno, jen jsem se ptal jak to vidí ostatní kvůli srovnání, a naco dát kdyžtak bacha.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“