Fender Stratocaster - otázky

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Do pekla s muzikantem.cz :twisted:
Ale jestli tam nepůjdeš osobně, tak jseš vpohodě ;-) Slyšel jsem taky, že tam dost kecaj, že něco mají a přitom nemají, prý měsíc počkají a pak se ti snaží podstrčit něco jiného. S mým kombem to tam bylo podobně....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

No, to pro ně nevypadá moc dobře... :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak objednáno! :D Do 6 dnů to prej dovezou, tak uvidíme. 8)

Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Já mám dobré zkušenosti s muzikantem, alespoň co se internetové koupi týče ... jako v kamenném obchodě je to na prd ..... o tom ti může popovídat Demilich, ale co se týče internetového obchodu objednával jsem přes to ladičku Boss TU-80 a overdrive Boss SD-1 a problémy naprosto žádné ...

Jinak ještě Muzikant je fajnový obchod(docela good věci tam i mají), ale ti lidi tam jsou fakt magoři. Už se přidávám k Demilichovi ... když si vzpomenu, co všechno tam ti blbci provádí xD

Ale teď už je to stejně jedno, když si to objednal ... 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

j :D hlavně doufám že mi třeba nepošlou Classic 60s místo Classic Player 60s, to je docela festovej rozdíl. :lol:

Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Ne, to myslím bude OK :lol: ...

nemám tam ty lidi rád, hlavně krysáka, ale zase na druhou stranu mě už tam s bráchou zná a davá nám tam celkem pěkné slevy ... 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Fish

Příspěvek od Fish »

Jo slevy dává,ale jinak pěkně kecá. :D
Kytara:Cort Starlíte(snímače-B.C Rich,tremolo-Willkinson)
Struny:Ernie Ball
Kombo:Fender FM65V
Kabel:Warwick
Trsátka:Dunlop,Brain
Ladička:Marshall Mt-1
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Adamz Asah píše:Já mám dobré zkušenosti s muzikantem, alespoň co se internetové koupi týče ... jako v kamenném obchodě je to na prd ..... o tom ti může popovídat Demilich, ale co se týče internetového obchodu objednával jsem přes to ladičku Boss TU-80 a overdrive Boss SD-1 a problémy naprosto žádné ...

Jinak ještě Muzikant je fajnový obchod(docela good věci tam i mají), ale ti lidi tam jsou fakt magoři. Už se přidávám k Demilichovi ... když si vzpomenu, co všechno tam ti blbci provádí xD

Ale teď už je to stejně jedno, když si to objednal ... 8)
Já byl v obchodě Muzikant v Ostravě asi před měsícem nebo dvěma... (táta byl v ostravě obchodně, tak mě vzal s sebou) ... a lidi se mi tam zdáli fajn... Ale ten výběr tam byl celkem malej v tom obchodě..
nazaret

Příspěvek od nazaret »

lidi prosim vás co říkáte na mexický Fendry??? Můžu mít za 7 000kč resp za 6 000kč, což mi přijde dost slušný, ne? Sou to dobrý kejtry?? Tady je obrázek: http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=374295 dík moc
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Jestli bude v pořádku tak je to slušná cena. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

nazaret píše:lidi prosim vás co říkáte na mexický Fendry??? Můžu mít za 7 000kč resp za 6 000kč, což mi přijde dost slušný, ne? Sou to dobrý kejtry?? Tady je obrázek: http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=374295 dík moc
no cena je asi dobrá ale tet se setkávám s poměrně hodně lidma co mexiko měnily za ty nejvyšší řady od sguieru a co já můžu říct tak ty mexika jsou dost tragický, když chceš fendra tak ameriku, když na to nemáš tak sguiera , to si myslim já
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Jn, ale zase - 7000 je levnější i než ty nejvyšší řady od squieru + bazarový kytary bejvaj většinou seřízený a celkově "zahraný"... já bych si jí určitě zajel vyzkoušet... a přece jenom, nápis Fender na hlavě je lepší než Squier:)
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

Ragnar píše:Jn, ale zase - 7000 je levnější i než ty nejvyšší řady od squieru + bazarový kytary bejvaj většinou seřízený a celkově "zahraný"... já bych si jí určitě zajel vyzkoušet... a přece jenom, nápis Fender na hlavě je lepší než Squier:)
Jo no fendr je sice hezčí ale vim že ty sguiery hrajou líp, může mít za ty samí prachy novýho sguiera kterej bude výrazně lepší
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

No hlavně ta nová řada classic vibe je hodnocená hodně kladně a s mexicama je prý srovnatelná, ne li lepší. Projel jsem nějaký US fóra a docela mě to překvapilo jak moc chvály na ně bylo. Rozhodně mají třeba celkem použitelné snímače. Sice ne nějaké extra super ale jsou to alnica. Lepší než ta keramika v Mexiku. :)
Ale s tím nápisem Fender to je pravda. Když už si kupuju kytaru tak nechci "náhražku" Squier ale originál, že ?
Vím je to strašně povrchní. :? :(
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

keramiky na mexiku jsou proste strasny sh*t... rekl bych, ze je to tak na urovni snimacu co dava squier na affinity... po vymene ta kytara pak hraje uplne jinak. squiery jsou taky super - jen clovek musi narazit na dobry kus, ja jsem narazil - pak přijdou další investice jako pořádná elektrika, snímače, kamínky...

ted se mi dostal do ruky stratik mim z 96 v 99% stavu, dal jsem do něj Hot Gold od Lace ke krku a na stred, Dimarzio Pro Track ke kobyle. Kytara mě vyšla na 9t. i se snímačema (ale to bylo spíš štěstí - VELKÉ) a nebojím se říct, že pošle každého USA stand. do kytek... do té doby, než jsem na ni dal ty nové snímače, jsem na ni nehrál... protože jsem ten zvuk nechtěl poslouchat...

no rozhodně bych mexika, zvlášt starší kousky, až tak nezatracoval... důležité je, aby měla trochu zvuk nasucho (nezkoušet s půl roku starýma rezavýma strunama jak má spousta lidí v oblibě), zbytek se už dá snadno doladit... hlavně ty SNÍMAČE - ty keramiky by nehrály dobře ani na CS...

jinak nevim, jak je to na mim stratu s pakou - jestli je ta kobyla pouzitelna... ja jsem mel vzdy jen pevne kobyly, takze v tomhle se moc nevyznam.
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

qwer píše:keramiky na mexiku jsou proste strasny sh*t... rekl bych, ze je to tak na urovni snimacu co dava squier na affinity... po vymene ta kytara pak hraje uplne jinak. squiery jsou taky super - jen clovek musi narazit na dobry kus, ja jsem narazil - pak přijdou další investice jako pořádná elektrika, snímače, kamínky...

ted se mi dostal do ruky stratik mim z 96 v 99% stavu, dal jsem do něj Hot Gold od Lace ke krku a na stred, Dimarzio Pro Track ke kobyle. Kytara mě vyšla na 9t. i se snímačema (ale to bylo spíš štěstí - VELKÉ) a nebojím se říct, že pošle každého USA stand. do kytek... do té doby, než jsem na ni dal ty nové snímače, jsem na ni nehrál... protože jsem ten zvuk nechtěl poslouchat...

no rozhodně bych mexika, zvlášt starší kousky, až tak nezatracoval... důležité je, aby měla trochu zvuk nasucho (nezkoušet s půl roku starýma rezavýma strunama jak má spousta lidí v oblibě), zbytek se už dá snadno doladit... hlavně ty SNÍMAČE - ty keramiky by nehrály dobře ani na CS...

jinak nevim, jak je to na mim stratu s pakou - jestli je ta kobyla pouzitelna... ja jsem mel vzdy jen pevne kobyly, takze v tomhle se moc nevyznam.
Proč by nebyla použitelná? Prostě tam namontuj páku a uvidíš ne?
Pokud ji nemáš, tak se prodává za 250,- (je to Fender ) :lol: a má jiný průměr než americký, tak na to bacha :wink:
ten průměr je tuším 5 mm.
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

to RJ

no já páku mám... ale ještě jsem ji tam nenašrouboval. Já stejně pákovat neumím :) třeba se to ale naučím
nazaret

Příspěvek od nazaret »

k mé otázce ten Fender má i nějaký jiný mechaniky, sou prej Made in Usa tak by to mělo bejt good. Tak co myslíte za 6 7 tisíc kít Fendera ačkoli mexickýho??
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

podle me je to dobrácena za tu kytaru pokud je v pořádku. nový jde sehnat myslím za 11t.

možná se pletu, ale myslím, že mexiko stand. a usa stand. má mechaniky stejné... mám je na 3 kytarách a jsem s nima spokojen... :) ale nepákuju, takže nevím, jak budou držet když na tu kejtru trochu přitlačíš :)

jinak na mexikánovi stačí vyměnit snímače, jak už jsem říkal, a hraje to pěkně, takže není třeba se bát :) taky k tomu ale musí být trochu aparát a ne nějaký lowendový trand.

není to tak dávno, co ty kytary stály nové 20t a každý nad tím akorát slintal, teď se to snad nikomu nezdá dost dobré :)

mexika šla sice s kvalitou docela dolů, ale pořád se dá vybrat pěkný kousek, jen vědět, jak na to... no hodně štěstí při nákupu. za ty peníze, co tě bude stát, je to dobrá kejtra
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Jak říká qwer stačí na mexiku vyměnit snímače a je to hned jiná kytara. Já jsem na to hodil Lace sensory a šlo to naprosto jinam (thx qwer :-D ). Myslím si,že mám dost dobrou kytaru za ty prachy. Mexikána jsem kupoval od holčiny co to potřebovala rychle prodat a stál mě 7500,- Bylo na něm vidět, že je už dost pěkně zahranej. Jsem s tím naprosto spokojenej a neměnil bych.

Ale je fakt, že když jsem si vzal nový mexico ve kšeftě do ruky tak mi to nesedlo tak jak ten co mám doma. Ne že by to bylo šptaný to ne, ale bylo poznat, že je to prostě jinej kus. Takže fakt jsou v tom rozdíly a je třeba jich vyzkoušet víc.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“