prodat nebo ne?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

btw chápu, protože se rozmýšlím, jestli bych taky nepřibral bubny

náš bubeník hrál na kytaru, koupil si k tomu bubny, začal chodit na bubny, teĎ chodí na bubny, kytaru, klavír :-) na narozky dostává klávesky

ještě nějaké otázky? :D

moje rada - kytaru neprodávej, ale klidně se věnuj tomu, co tě baví víc... a třeba časem najdeš zpětně cestu i k té kytaře
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
tommy3

Příspěvek od tommy3 »

já nemůžu, nemůžu ji prodat :cry: , podíval jsem se na ní a prostě to nejde :cry: a zase zkouším hrát, dík moc za rady, hodně jste mi pomohli
Cort Z40 BK (za tu cenu ďábel), Jolana 0.6 mm(Krásné trsátko ze želvoviny se stříbrným potiskem, nehraju s ním je na parádu :D , dunlop 0.8 mm) , jinak hraju přez komp
100% hate hip-hop!!!!!
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Zdá se, že si se rozhod' dobře. :) Jen dál hraj na obojí. Ovládat více nástrojů může (musí?) muzikantovi jen prospět. :wink:
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

cerfotoc píše:každej má jednou krizi že by stim chtěl seknout, ale chce to vydržet, kytara je super koníček :wink:
jo, skoro nic nestoji a kdyz uz, tak se ti ty prachy stejne hned vrati :wink:
pehve

Příspěvek od pehve »

Dark Axel píše:btw chápu, protože se rozmýšlím, jestli bych taky nepřibral bubny...
přidej, aspon snare, je to výborný na odreagování když hraju dlouho na kejtru tak mam ty pracky tak jaksi zkroucený tak vletím za soupravu a kapku to uvolním, protřepu...

někdy se nemužu udržet v tempu tak sednu za malej bubínek, pustim mašinu a pianko si dávám skupinky šestnáctek a občas dle chuti akcent, až se ruce zklidní, tempo se nějak vstřebá a na tu kejtru to jde hned líp
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“