Temporary guitar
Pravidla fóra
Temporary guitar
Jel sem studovat do zahranici, a svoji kytaru sem musel nechat doma, no po 2 mesicich se mi uz sakra styska. Tak sem premyslel o nejake levne akustice abych si mohl aspon trochu brnkat. Dneska sem ale narazil na todle
http://aberdeen.gumtree.com/aberdeen/84/28544284.html
A rikam si ze to bude skoro lepsi nez nova 'levna' akustika. Proste vim ze zazraky od toho cekat nemuzu ale abych si trochu udrzel hrani, myslite si ze je to za 50 liber dobry?
http://aberdeen.gumtree.com/aberdeen/84/28544284.html
A rikam si ze to bude skoro lepsi nez nova 'levna' akustika. Proste vim ze zazraky od toho cekat nemuzu ale abych si trochu udrzel hrani, myslite si ze je to za 50 liber dobry?
Co od toho čekáš?
Prostě to nejlevnější, co se dá sehnat, hrát to bude, ale prostě levně. Já si v Englu koupil akustiku, ale elektrika mi též chyběla. No, já bych řekl, že na to domácí skřípání to stačí
Prostě to nejlevnější, co se dá sehnat, hrát to bude, ale prostě levně. Já si v Englu koupil akustiku, ale elektrika mi též chyběla. No, já bych řekl, že na to domácí skřípání to stačí
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
když už tu píšete o nakupování v Anglii, 24.10 jedu do Doveru znáte v okolí nějaké hudební bazárky? klidně v Londýně tam taky nějaký čas pobudu...
chtěl bych zkusit štěstí a koupit něco zajímavého(kytaru, efekty atd...)
díky za tipy
chtěl bych zkusit štěstí a koupit něco zajímavého(kytaru, efekty atd...)
díky za tipy
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Pokud máš peníze, tak v Londýně na Knightsbridge najdeš obchodním domě Harrods moc pěkné (drahé) Fendery. Custom shopy a takové. Ale výběr je tam malý. Ale určitě to stojí za návštěvu, bo Harrods je jeden z nejdražších obchodů v Londýně a podle toho taky vypadá. (kytary mají normální, dokonce příjemnou cenu, nový fender standart za 850 libráčů )
Jasne no, ja od toho cekam to, ze budu moct delat aspon techniku, kdyz uz tam treba bude spatny ladeni nebo tak, proste myslim ze levnejsi vec i s kombem asi nesezenu a uz me nebavi cekat.RJ píše:Co od toho čekáš?
Je mi jasny ze jako muj Fender to hrat nebude, spis jde o to abych z toho uplne nevypadl, protoze se domu chvili nevratim
techniku asi moc ne, protože za
A) ta kytara bude mít nejspíš špatnej dohmat
b) si myslím, že bez lampy se pořádně nedá hrát
Já bych to bral spíš pro zábavu a ne pro seriozní hraní. Jasně, že na tý kytaře můžeš bez problému procvičovat prsty, ale jestli jseš zvyklý na Fendera...
Abych to napsal jednoduše, nástroj musí podporovat hráče a né ho brzdit. Jestli jseš už dobrý kytarista, tak ti ten nástroj nejspíš nebude moc vyhovovat, bude tě brzdit a ty se nebudeš nějak moc vyvíjet.
A) ta kytara bude mít nejspíš špatnej dohmat
b) si myslím, že bez lampy se pořádně nedá hrát
Já bych to bral spíš pro zábavu a ne pro seriozní hraní. Jasně, že na tý kytaře můžeš bez problému procvičovat prsty, ale jestli jseš zvyklý na Fendera...
Abych to napsal jednoduše, nástroj musí podporovat hráče a né ho brzdit. Jestli jseš už dobrý kytarista, tak ti ten nástroj nejspíš nebude moc vyhovovat, bude tě brzdit a ty se nebudeš nějak moc vyvíjet.
si jen myslisRJ píše: b) si myslím, že bez lampy se pořádně nedá hrát
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Je mi jasny co chces rict, ale kdybych mel prachy na lampu a Fendera, tak jdu do toho, todle je jen docasny reseni nez si vydelam na neco lepsiho, na neco hodne lepsiho .]
Kdyz to zjednodusim, tak budto budu ted stagnovat a koupim si za pul roku neco supr, a nebo si ted koupim sh*t abych z toho nevypadl a pak mi bude 'chybet' jen 50 liber
Kdyz to zjednodusim, tak budto budu ted stagnovat a koupim si za pul roku neco supr, a nebo si ted koupim sh*t abych z toho nevypadl a pak mi bude 'chybet' jen 50 liber
Já když cvičím, tak se chci něco naučit.Atkins píše:Blbost - navic kolega pise, ze to chce na cviceni!b) si myslím, že bez lampy se pořádně nedá hrát
Když se chci něco naučit, tak se musím učit na něčem, na čem to jde udělat.
Když chci hrát šťavnatou muziku s dynamikou tak musím mít lampu nebo aspon pololampu, protože tranďák nemá dynamiku a šťávu.
Tohle píšu samozdřejmně jako bluesový kytarista a je mi jasný, že spousta lidí nemusí souhlasit. Klíďo, mě to žíly netrhá. Já říkám za mě, že ta kytara a kombo je dobrá hračka na nedělní odpoledne a v podstatě nejsem proti, ale já osobně bych na to moc nehrál. Jsem už holt zmlsanej a nechce se mi níž.
Takže teda, na nirvanu a podobný ptákoviny proč ne, ale na seriozní muziku to prostě není a nemůže být, páč pořádnej zvuk stojí co? Pořádný prachy, to tady ví každej.
A proč by sis tedka nekoupil ten sh*t a za půl roku něco super?QapcA píše:Je mi jasny co chces rict, ale kdybych mel prachy na lampu a Fendera, tak jdu do toho, todle je jen docasny reseni nez si vydelam na neco lepsiho, na neco hodne lepsiho .]
Tohle mi nějak nejde do hlavy. Dyt co máš 50 liber, zvláště když to pak můžeš zas prodat a klidně i za 50 liber
Klidně to ber
Pokud jsem ho dobře pochopil, tak se v této situaci nepotřebuje rozvíjet, ale udržet aspoň to co umí. Tak by to mohlo být vyhovující. Ale bez vyzkoušení je to u určité riziko. Pokud se ho podaří eliminovat, nevidím důvod, proč to nevzít.