Bláznivá "crazy" trsátka
Pravidla fóra
Bláznivá "crazy" trsátka
Čusky. Tak sem projížděl net a všude v zahraničí mají prostě děsně cáklý trsátka, třeba PoD, nebo Piráty z Karibiku, nebo jiný zvrhlosti, třeba Playboy atd.. Nevíte, zda něco takého je také u nás?
Naposledy upravil(a) rindir dne 1.10.2008 20:44, celkem upraveno 2 x.
:: Epiphone SG G400 cherry----Laney TF300 120W----Trsátko Pick Boy z Benátek s opicí ::
každej si nemyslí, že gramatika je zbytečná.rindir píše:Díky, opravdu nezbytný, velmi obsahově složitý a nic neříkající comment...Atkins píše:cýklý trsátky
Chudák Komenskej, ten se musí obracet v hrobě jako kolotoč
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
To jsem ale nikdy nenapsal. Jen jsem chtěl poukázat na to, jak absurdní je, že má někdo potřebu krmit své ego takovými hloupostmi. Imho každý se může upsat...RJ píše:každej si nemyslí, že gramatika je zbytečná.rindir píše:Díky, opravdu nezbytný, velmi obsahově složitý a nic neříkající comment...Atkins píše:
Chudák Komenskej, ten se musí obracet v hrobě jako kolotoč
:: Epiphone SG G400 cherry----Laney TF300 120W----Trsátko Pick Boy z Benátek s opicí ::
...zkus se občas mrknout na aukro.cz - teď jsou na prodej trsátka HARLEY-DAVIDSON, sada s KISS ksichtama, sada s logem SKODA (cha...)....
...jo a jinak mám origoš trsátko od DeathAngel - získáno na letošní Noci Plné Hvězd v Třinci.... tvar - klasická slza, tloušťka 0,9 mm ( měřeno šuplerou...)... jestli máš zájem, mailnu detailní foto trsátka...
Existuje tlačítko Edit - Nero
...jo a jinak mám origoš trsátko od DeathAngel - získáno na letošní Noci Plné Hvězd v Třinci.... tvar - klasická slza, tloušťka 0,9 mm ( měřeno šuplerou...)... jestli máš zájem, mailnu detailní foto trsátka...
Existuje tlačítko Edit - Nero