M Audio Fast Track USB RCA výstupy
Pravidla fóra
M Audio Fast Track USB RCA výstupy
Čus chtěl bych si koupit tuhle externí zvukovku, ale jak jsem tak přemýšlel, když nainstaluju drivery na tuhle zvukovku tak se mi přeinstalují ty na té staré, integrované a tím pádem budu muset vést reproduktory přes výstupy RCA nebo to jde udělat jinak?
Epiphone Les Paul Custom PRO, Schecter S-1,Cort EVL-Z4 > Marshall TSL 602, Roland Cube 15X
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co třeba když povedu normálně vstup přes Fast Track a výstup přes integrovanou zvukovku nebude tam přesto nějaká neunosná latence?Smrťokvítek píše:No spíš bych řekl, že budeš mít nainstalované 2 zvukovky. To přes kterou budeš co pouštět už je na tom jak si nastavíš v daném programu výstupní zařízení.
Epiphone Les Paul Custom PRO, Schecter S-1,Cort EVL-Z4 > Marshall TSL 602, Roland Cube 15X
Tak pro poslech muziky ti to může bejt jedno. Takže tam to půjde pro hraní třeba kytary přes pc už to bude možná horší. Ale jako nejjednodušší řešení se jeví koupě redukce z malého jacku na dva rca konektory. Investice za pár korun a je to nejspolehlivější řešení. Jinak kdyby jsi měl zájem tak mám jednu asi k prodeji. Pořídil jsem něco jiného. Jestli budeš chtít tak pisni SZ. Nebudeme to tu řešit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Co je proboha spatneho na RCA vystupech?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Ked ju instalujes, tak ti pribudne akoby nove zariadeneie, stare drivere sa nepreinstaluju, ALE funkcna bude vzdy len jedna zvukovka - to znamena, ze kym ju budes mat zapojenu, tak integrovana bude odpojena a ziaden vystup z nej nepojde.
A inak mas na nej aj vystup na sluchadla, takze kludne mozes pichnut repraky tam.
A inak mas na nej aj vystup na sluchadla, takze kludne mozes pichnut repraky tam.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Jens Ludwig
- Odborník