kombo do 8000 - Black Metal
Pravidla fóra
kombo do 8000 - Black Metal
Zdravím lidi, potřeboval bych poradit ohledně výběru strun, komba popřípadě efektu, co se týče „BLACK METALU“ co by jste na tento styl doporučili. Zda je možné sehnat nějaké kombo do 8 tis. korun, na kterém by už se dal vyloudit nějaký zvuk podobny tomuto stylu. Diky Jakub
Doporučuju pojmonovávat thready líp - Black Metal asi moc v sekci o kombech nevypovídá o obsahu - Nero
Doporučuju pojmonovávat thready líp - Black Metal asi moc v sekci o kombech nevypovídá o obsahu - Nero
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Pokud trazistor, tak bych ti doporučil (a snad hafo lidi i doporučí) Crate FlexWave. 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Re: Black Metal
J8 hraju black metal a používám kombo Crate řadu GT. Teď už je ale nová řada FW, ale je to skoro stejné. Efekt k tomu žádný nepoužívám, myslím, že stačí bohatě zkreslení z komba. Struny používám Dadarka dvanáctky.Jakub47 píše:Zdravím lidi, potřeboval bych poradit ohledně výběru strun, komba popřípadě efektu, co se týče „BLACK METALU“ co by jste na tento styl doporučili. Zda je možné sehnat nějaké kombo do 8 tis. korun, na kterém by už se dal vyloudit nějaký zvuk podobny tomuto stylu. Diky Jakub
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Behringer GM 108
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
-
BUDAJ-31
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zdarec, chtel jsem se zeptat ty struny co pouzivas to jsi myslel od firmy D´addario? Jestli muzes posli mi odkaz na ty, ktere presne pouzivas, ja totiz taky uvazuju o 12, ale nevim jestli mi vydrzi kytara pri jejich natahovani a ladeni. Mam Ibanez Gax 30 a co jsem si cetl na foru tak se pry stalo, ze nekomu nevydrzel 0 prazec a ze se stava ze se casto rozladuji. Diky JakubSami píše:J8 hraju black metal a používám kombo Crate řadu GT. Teď už je ale nová řada FW, ale je to skoro stejné. Efekt k tomu žádný nepoužívám, myslím, že stačí bohatě zkreslení z komba. Struny používám Dadarka dvanáctky.Jakub47 píše:Zdravím lidi, potřeboval bych poradit ohledně výběru strun, komba popřípadě efektu, co se týče „BLACK METALU“ co by jste na tento styl doporučili. Zda je možné sehnat nějaké kombo do 8 tis. korun, na kterém by už se dal vyloudit nějaký zvuk podobny tomuto stylu. Diky Jakub
No a v jakym ladění budeš hrát?to je důležitá otázka,aby sis nekupoval tak silný struny zbytečně...i když na black počítám tak Drop D minimálně,ale sou i kapelky co hrajou standart E na black,myslim že i Venom toho měli hodně v E...
Toho Creata bych se nebál,už sem ho tu jednou na metlu doporučoval...frotmana určitě ne,to spíš klasik rock a blues..
Toho Creata bych se nebál,už sem ho tu jednou na metlu doporučoval...frotmana určitě ne,to spíš klasik rock a blues..
RovněžDemilich píše:Jakožto vlastník se připojuji k FW120ceZa ty prachy, na black. No problem
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Jo myslel jsem D´addario, ale typ přesně už nevím.Jakub47 píše:Zdarec, chtel jsem se zeptat ty struny co pouzivas to jsi myslel od firmy D´addario? Jestli muzes posli mi odkaz na ty, ktere presne pouzivas, ja totiz taky uvazuju o 12, ale nevim jestli mi vydrzi kytara pri jejich natahovani a ladeni. Mam Ibanez Gax 30 a co jsem si cetl na foru tak se pry stalo, ze nekomu nevydrzel 0 prazec a ze se stava ze se casto rozladuji. Diky JakubSami píše:J8 hraju black metal a používám kombo Crate řadu GT. Teď už je ale nová řada FW, ale je to skoro stejné. Efekt k tomu žádný nepoužívám, myslím, že stačí bohatě zkreslení z komba. Struny používám Dadarka dvanáctky.Jakub47 píše:Zdravím lidi, potřeboval bych poradit ohledně výběru strun, komba popřípadě efektu, co se týče „BLACK METALU“ co by jste na tento styl doporučili. Zda je možné sehnat nějaké kombo do 8 tis. korun, na kterém by už se dal vyloudit nějaký zvuk podobny tomuto stylu. Diky Jakub
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
Behringer GM 108
Zdravim, ladeni pudu pouzivat asi ruzne protoze bych si chtel zahrat ruzne veci napr. neco od Cradlu, old man's child, a dalsi takze nekdy to bude tvrdarna nekdy zase pekne sola atd. Zajimalo by me jestli mi to vydrzi kytara kdyz na ni nahodim 12 struny. Mam ibanez gax30 - ku.Drobák píše:No a v jakym ladění budeš hrát?to je důležitá otázka,aby sis nekupoval tak silný struny zbytečně...i když na black počítám tak Drop D minimálně,ale sou i kapelky co hrajou standart E na black,myslim že i Venom toho měli hodně v E...
To KORTY --> vidim ze ty taky pouzivas ibanez gax30 jak si sni spokojeny a jake pouzivas struny ty?? Diky Jakub
Jakub47-Jo je to v pohode kytara zatim staci i ladeni drzi dlouho ale us si setrim na novou a struny pouzivam http://kytary.cz/dr-phr-9-46-struny-pro ... 35:0:0:1:0
www.metallica-band.ic.cz
no a budeš hrát s tím jen doma nebo chceš aby ti to utáhlo bicí popř. další aparáty?
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Hmatnik
Zdravim, prosim te jaky jsi pouzival cistic na hmatnik u gax-ky. Prave se rozhoduji jaky koupit tak se te chci zeptat, protoze pouzivas tu samou kytaru. DikyKORTY píše:Jakub47-Jo je to v pohode kytara zatim staci i ladeni drzi dlouho ale us si setrim na novou a struny pouzivam http://kytary.cz/dr-phr-9-46-struny-pro ... 35:0:0:1:0
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hmatnik
Jakub47 píše:Zdravim, prosim te jaky jsi pouzival cistic na hmatnik u gax-ky. Prave se rozhoduji jaky koupit tak se te chci zeptat, protoze pouzivas tu samou kytaru. DikyKORTY píše:Jakub47-Jo je to v pohode kytara zatim staci i ladeni drzi dlouho ale us si setrim na novou a struny pouzivam http://kytary.cz/dr-phr-9-46-struny-pro ... 35:0:0:1:0
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"