co na to říkáte? zkoušel někdo? nějaký zkušenosti?
celkem mě zaujal..až půjdu do kytar, tak určitě zkusím..a mít peníze, tak si ho zkusím objednat na blind..
ikdyž na to že jsou tam germaniový tranzistory je to nějaký levný, ne
Napisu zapory, co jsem o tom cetl ruzne ...
- sumi a brumi, i pres uzivani baterie
- vedle toho "zazracneho" germanioveho tranzistoru ma SMD soucastky (proste rucni prace "na strevech" vzhledem k cene, to urcite neni)
Zda se mi az moc drahy (pokud pomineme docasnou slevu), na to ze toho az tak moc nenabidne ... rekneme kuprikladu, ze booster minimalne nebo jednoducha ekvalizace mu chybi ...
To je lepsi pana Smrcku oslovit a pozadat ho o vyrobeni podobne ladeneho drajvu se spetkou fuzzu. Tam u nej verim, ze pouzije mnohem kvalitnejsi soucastky, budes mit jedinecnou krabku a dozivotni servis "neasi"
Hele kup to, vyzkousej a pak nam to napis... ja se aspon budu divat brouku!
no jasný že smrčák by to udělal o dvě ligy kvalitnější, ale taky já přes dvojku fakt nemůžu..a i sehnat dvojku mi bude nějakou chvíli trvat:D (až prodam bubeníka, tak místo novejch bot bude germanium OD )
vyzkoušim a kdyžtak jim to tam zanesu zpátky..bejt každej tejden v praze má svý výhody
já napíšu jak je to super a ať si to všichni koupí a hlavně ty!
neasi
Zeptat se ho osobne by bylo asi nejlepsi ... ma predstava by byla (at uz realna ci ne)...
Pozadavky:
- Chci overdrive, ktery bude mit fuzzovitejsi charakter...
- Regulace zkresleni
- Regulace "fuzzovitosti" (pokud mozno bez ovlivnovani kvality drajvu)
- Tonova clona
- Presence
- Regulace hlasitosti
- Booster (s moznosti prepinani na cistokrevny anebo naboosterovany drive)
- Napajeni na 18V
termyx píše:cca 6500 - 7500,-?
ale něco takovýho bych taky bral..ale aby byl vícekanálovej resp..všechny možnosti, ale pro dva kanály
Hmm ... zaujalo me toto pred nejakym casem, mozna si to na zkousku nekde poridim ... je tam drajv, fuzz i oktava ... da se to pouzit zvlast nebo dohromady, zalezi na fantazii ...
wikxen: Zajímavej tip, ale ten fuzz podle dema stojí fakt za prd. Taky něco podobnýho shánim, kdybys měl nějaký podobný tipy, tak sem s nima. Máte někdo reference na http://kytary.cz/electro-harmonix-graph ... 70:0:0:1:0? K tomu bych sehnal ještě Turbo Rat a měl bych vystaráno...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
On ten fuzz byl kritizovan nekterymi lidmi i na harmony-central. Kdo ma rad fuzzface klony a vubec charakterove podobne fuzzy, tak si asi tento fuzz od pigtronixu neoblibi.
Graphic fuzz bych ale rozhodne vyzkousel, vice nez ten Disnortion. Na HC ma vynikajici reference ... udajne jeden z nejtissich EHX efektu ...