Cau, zajimalo by me jesli ste na ni nekdo hral, jestli za to ty prachy stoji, mel bych k tomu peave valvekinga. Bylo by to na skacko a rock.. dik za reakce.
http://kytary.cz/fender-72-telecaster-c ... 79:0:0:1:0
Fender telecaster 72 custom
Pravidla fóra
Fender telecaster 72 custom
Hodně lidí se myslí, že bez zpěvu píseň není písní. Kdyby to zkusili říct Beethovenovi, tak by je určitě nakopal do zadku..
Eddie Van Halen
Eddie Van Halen
Co vim,tak ji ma qwer.Akorat HH.Nadaval dost na potáky.No a tenhle model ma kytarista z brnensky kapely My Dead Cat.Tak mu treba napis a zeptej se.Ja osobne jsem o telecasteru 72 HH premyslel dlouho.Nakonec me vsak uchvatil tvar Jaguaru...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
ano ano ja mam deluxe..
nekde jsem uz o nem psal
kdyz se vymeni potaky za 500k, tak je to paradni kytara... akorat bych se docela bal te kombinace Humbac u krku a singl u kobyly... uz i ten humbac tni oproti tomu krkovemu snimaci dost tence a ten singl na tom bude jeste hur... ja bych sel spis do HH... ale urcite si tu kytaru zkus.. protoze hraje trochu jinak nez ostatni HH
to nozaki:
a co ten tvuj jaguar? me v posledni dobe taky padl do oka. nechces udelat nejakou minirecenzi?
nekde jsem uz o nem psal
kdyz se vymeni potaky za 500k, tak je to paradni kytara... akorat bych se docela bal te kombinace Humbac u krku a singl u kobyly... uz i ten humbac tni oproti tomu krkovemu snimaci dost tence a ten singl na tom bude jeste hur... ja bych sel spis do HH... ale urcite si tu kytaru zkus.. protoze hraje trochu jinak nez ostatni HH
to nozaki:
a co ten tvuj jaguar? me v posledni dobe taky padl do oka. nechces udelat nejakou minirecenzi?
A proč ne SH? To je podle mě docela zajímavá kombinace. Singl u kobyly na vřískání a HB u krku na hutný riffy. O něčem takovým přemýšlím u svýho strata. Poněvadž nemám rád lahvovitej zvuk krkovýho singlu na stratovi, říkám si, že bych tam dal HB a ostatní nechal tak, ev. vyměnil za něco značkovýho. (Neboj, nebudu prznit Fender, je to nějaká bezejmenná kopieqwer píše:ano ano ja mam deluxe..
nekde jsem uz o nem psal
minirecenzi?
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse
neříkám, že je kombinace SH špatná... to vůbec ne... zaléží ale taky na kytaře.Kirk píše:
A proč ne SH? To je podle mě docela zajímavá kombinace. Singl u kobyly na vřískání a HB u krku na hutný riffy. O něčem takovým přemýšlím u svýho strata. Poněvadž nemám rád lahvovitej zvuk krkovýho singlu na stratovi, říkám si, že bych tam dal HB a ostatní nechal tak, ev. vyměnil za něco značkovýho. (Neboj, nebudu prznit Fender, je to nějaká bezejmenná kopie)
Já mám jak normální tele tak i toho deluxe... a tak nějak si nedovedu představit, že bych to měl kombinovat. ten snímač u krku je totiž takový hodně otevřený, se zkreslením ale začne velice brzo huhnat, takze na nějakou tvrdší hru není... to právě zachranuje ten kobylkáč, který je na tvrdší zkreslení OK - a tam by mohl být právě ten telecasterovský singl docela ne-ok se svým řezavým zvukem... urcite to chce vyzkouset - tady ty snímače widerange humbuckers jsou takove zvlastni a ne pro kazdého, kobylkový singl na telecasteru taky neni zrovna pro kazdého. urcite to chce vyzkouset a ne vybirat kytaru podle fotek.