Fender telecaster 72 custom

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
TaZ

Fender telecaster 72 custom

Příspěvek od TaZ »

Cau, zajimalo by me jesli ste na ni nekdo hral, jestli za to ty prachy stoji, mel bych k tomu peave valvekinga. Bylo by to na skacko a rock.. dik za reakce.
http://kytary.cz/fender-72-telecaster-c ... 79:0:0:1:0
Hodně lidí se myslí, že bez zpěvu píseň není písní. Kdyby to zkusili říct Beethovenovi, tak by je určitě nakopal do zadku..

Eddie Van Halen
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Co vim,tak ji ma qwer.Akorat HH.Nadaval dost na potáky.No a tenhle model ma kytarista z brnensky kapely My Dead Cat.Tak mu treba napis a zeptej se.Ja osobne jsem o telecasteru 72 HH premyslel dlouho.Nakonec me vsak uchvatil tvar Jaguaru...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

ano ano ja mam deluxe..

nekde jsem uz o nem psal

kdyz se vymeni potaky za 500k, tak je to paradni kytara... akorat bych se docela bal te kombinace Humbac u krku a singl u kobyly... uz i ten humbac tni oproti tomu krkovemu snimaci dost tence a ten singl na tom bude jeste hur... ja bych sel spis do HH... ale urcite si tu kytaru zkus.. protoze hraje trochu jinak nez ostatni HH

to nozaki:

a co ten tvuj jaguar? me v posledni dobe taky padl do oka. nechces udelat nejakou minirecenzi?
Kirk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirk »

qwer píše:ano ano ja mam deluxe..

nekde jsem uz o nem psal

kdyz se vymeni potaky za 500k, tak je to paradni kytara... akorat bych se docela bal te kombinace Humbac u krku a singl u kobyly... uz i ten humbac tni oproti tomu krkovemu snimaci dost tence a ten singl na tom bude jeste hur... ja bych sel spis do HH... ale urcite si tu kytaru zkus.. protoze hraje trochu jinak nez ostatni HH
minirecenzi?
A proč ne SH? To je podle mě docela zajímavá kombinace. Singl u kobyly na vřískání a HB u krku na hutný riffy. O něčem takovým přemýšlím u svýho strata. Poněvadž nemám rád lahvovitej zvuk krkovýho singlu na stratovi, říkám si, že bych tam dal HB a ostatní nechal tak, ev. vyměnil za něco značkovýho. (Neboj, nebudu prznit Fender, je to nějaká bezejmenná kopie :lol:)
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Kirk píše:
A proč ne SH? To je podle mě docela zajímavá kombinace. Singl u kobyly na vřískání a HB u krku na hutný riffy. O něčem takovým přemýšlím u svýho strata. Poněvadž nemám rád lahvovitej zvuk krkovýho singlu na stratovi, říkám si, že bych tam dal HB a ostatní nechal tak, ev. vyměnil za něco značkovýho. (Neboj, nebudu prznit Fender, je to nějaká bezejmenná kopie :lol:)
neříkám, že je kombinace SH špatná... to vůbec ne... zaléží ale taky na kytaře.

Já mám jak normální tele tak i toho deluxe... a tak nějak si nedovedu představit, že bych to měl kombinovat. ten snímač u krku je totiž takový hodně otevřený, se zkreslením ale začne velice brzo huhnat, takze na nějakou tvrdší hru není... to právě zachranuje ten kobylkáč, který je na tvrdší zkreslení OK - a tam by mohl být právě ten telecasterovský singl docela ne-ok se svým řezavým zvukem... urcite to chce vyzkouset - tady ty snímače widerange humbuckers jsou takove zvlastni a ne pro kazdého, kobylkový singl na telecasteru taky neni zrovna pro kazdého. urcite to chce vyzkouset a ne vybirat kytaru podle fotek.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“