ježiš!!! samozřejmě!!! sorry!!! už tak nějak začínám chápat tu čtyrku z matiky:-) jinak máš pravdu no...nějak sem se v tom zamotal...JanSpilka píše:Počkat, počkat, tu mi něco nesedí50% z 100W je 50W, ne? Takže logicky odvozuju, že v těch závorkách mělo být 150 - 200W, ne?
Box Kustom nebo Marshall
Pravidla fóra
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
pokud se nepletu, tak j hendrix presedlal z greenbacku na Hčko díky tomu, že greenbacky pravidelně odpaloval svým 100w zesíkem (greenback má 25w - takže 100w 4ks)... jde o to, jak moc to člověk taví...
nadruhou stranu by měly mít repráky určitou rezervu.. takže těžko říct...
u těch W na té bedně jde taky o to, jak moc člověk chce, aby reprák kreslil...
akorát nevím, jak to řeší třeba takový eminence, který dělá repráky 75-150w... jak se pak ale chová třeba 600w bedna s 60w zesilovacem???
nadruhou stranu by měly mít repráky určitou rezervu.. takže těžko říct...
u těch W na té bedně jde taky o to, jak moc člověk chce, aby reprák kreslil...
akorát nevím, jak to řeší třeba takový eminence, který dělá repráky 75-150w... jak se pak ale chová třeba 600w bedna s 60w zesilovacem???
Re:
tak já mám Eminence v Blackheartu, kde je opravdu 75W reprák a 5W zesilovač, ale je to tlak jak kráva a tomu kombu to tak akorát vyhovuje... taky by mě zajímalo, jak to všechno opravdu je...qwer píše: akorát nevím, jak to řeší třeba takový eminence, který dělá repráky 75-150w... jak se pak ale chová třeba 600w bedna s 60w zesilovacem???

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!