Box Kustom nebo Marshall

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

JanSpilka píše:Počkat, počkat, tu mi něco nesedí :) 50% z 100W je 50W, ne? Takže logicky odvozuju, že v těch závorkách mělo být 150 - 200W, ne? :)
ježiš!!! samozřejmě!!! sorry!!! už tak nějak začínám chápat tu čtyrku z matiky:-) jinak máš pravdu no...nějak sem se v tom zamotal...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

pokud se nepletu, tak j hendrix presedlal z greenbacku na Hčko díky tomu, že greenbacky pravidelně odpaloval svým 100w zesíkem (greenback má 25w - takže 100w 4ks)... jde o to, jak moc to člověk taví...

nadruhou stranu by měly mít repráky určitou rezervu.. takže těžko říct...

u těch W na té bedně jde taky o to, jak moc člověk chce, aby reprák kreslil...

akorát nevím, jak to řeší třeba takový eminence, který dělá repráky 75-150w... jak se pak ale chová třeba 600w bedna s 60w zesilovacem???
Patyzone

Re:

Příspěvek od Patyzone »

qwer píše: akorát nevím, jak to řeší třeba takový eminence, který dělá repráky 75-150w... jak se pak ale chová třeba 600w bedna s 60w zesilovacem???
tak já mám Eminence v Blackheartu, kde je opravdu 75W reprák a 5W zesilovač, ale je to tlak jak kráva a tomu kombu to tak akorát vyhovuje... taky by mě zajímalo, jak to všechno opravdu je...
Obrázek
Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“