Efekt za 500 ? danelectro fab metal

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Demilich

Příspěvek od Demilich »

http://www.youtube.com/watch?v=4iz0dcsc ... re=related
Ono záleží i hodně na kytaře ;-) Ale tohle vůbec nezní špatně! (ten styl se musím naučit hrát) :P

http://www.youtube.com/watch?v=4iz0dcsc ... re=related
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
weselow

Příspěvek od weselow »

Ano, taky mám takovou zkušenost :cry: :lol:
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
T:v.H
Kontaktovat uživatele:

Efekt za 500 ? danelectro fab metal

Příspěvek od T:v.H »

Na kytaře podle mě záleží jen jak se komu nato hraje.Je ůplně jedno jaký má tělo a jakej krk a jak je těžká.Záleží natom jak se komu nato hraje.Každej si svojí kytaru může přispůsobit dle sebe.Já mám B.C.Rich Beast a mám to přispůsobený dle mího stylu hraní.Mám v tom zatím základní snímače protože nejsou špatný a zatím držej.Struny Gipson 09 a kobilku přispůsobenou na vlastní styl.
Docela hraju ty starý pecky jako jsou AC/DC,Sabati,Ironi?Judas a další starý vypalovačky a řeknu vám.Danelesctro fab metal se spojením s Peavey Envou 110 udělá dobrej zvuk i s takovou poměrně tvrdou kytarou jako je BC.Nenechte se oklamat i za málo se dá hrát dobře.
Guitar-B.C.Rich Beast
Kombo-Peavey Envoy 110
Efekt-Danelactro FAB Metal
Multi Efekt-Zoom G2
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

:shock:
nezalezi na tom, jaky ma kytara drevo? no toto.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

framikoin píše::shock:
nezalezi na tom, jaky ma kytara drevo? no toto.
O dřevu tu nikdo nemluvil :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
ASmith

Re: Efekt za 500 ? danelectro fab metal

Příspěvek od ASmith »

vim že už je to tady v podstatě uzavřený ale do toho Metaláka od FAbu se dá místo adaptéru strčit 9v baterka ne? Dík
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

I kdyby nešla, dá se koupit taková věc - říkají tomu myslím Pigtail. Není to nic jiného, než prodloužená redukce z 9V baterie na konektor, jako má adaptér.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Bummer píše:I kdyby nešla, dá se koupit taková věc - říkají tomu myslím Pigtail. Není to nic jiného, než prodloužená redukce z 9V baterie na konektor, jako má adaptér.
A k čemu by mu to pomohlo, když už tam vstup na adaptér má? :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Asi jsme si nerozumněli. Měl jsem na mysli redukci, která se připojuje do vstupu pro adaptér. Tj. i když krabička baterie neumí, lze je takhle používat.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

symar

Příspěvek od symar »

T:v.H píše:Tak s tímhle mAzlíčkem mám velkou a docela slušnou zkušenost Danelectro Fab Mëtal je docela překvapivě dobrá mašinka za ty prachi.Ale nesmíte do nikdy v zápalu hraní zkupávat z podia to se pak tech součástek špatně dohledáváte.Ale i to se dá složit a hraje to dál.Pro začátečníka bych to doporučoval ale nedoporučoval bych to kombinovat s Multákama to se docela dost hádá.
A to jak? Já jakožto velmi málo poučený laik to nechápu. Plánuju to do budoucna právě s nějakým mulťákem, asi nejspíš Digitech. Prosím, prosím o radu, případně poznatky. Díky.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Bummer píše:Asi jsme si nerozumněli. Měl jsem na mysli redukci, která se připojuje do vstupu pro adaptér. Tj. i když krabička baterie neumí, lze je takhle používat.
Jo ták, já myslel, že mluvíš o nějaké koncovce na adaptér, ne o zařízení připojující se na baterku - takže promiň :wink:

Nemáš náhodou link, podobný nesmysl jsem ještě neviděl... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Nemám. :( Je to tak dva dny zpátky, co jsem to viděl někde na internetu (myslím, že to bylo ve chvíli, když jsem dával dohromady, kolik by mě stály součástky na jednoduchý booster ála EHX LPB - tak možná, že GES...?).
Pak jsem to hledal, ale už jsem to nenašel.

EDIT: Už to mám!! Stačilo se trochu jinak zeptat Googlu...
http://www.hoho.cz/efekty/ (až úplně dole)

Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“