zajímalo by mně, jestli někdo nevíte o šikovných stránkách, kde bych našel spousty údajů o časech echo/delay u různých sklateb
mnohdy totiž není zrovna efektivní to odposlouchávat
díky za případné odkazy
to uz ted maji skoro vsechny delay pedály (digitály)... a třeba dd5 to už měla snad před patnacti lety... line echo park to ma, dd7 to ma, myslim že i DD6 to ma...turbo_MaCk píše:revoluční by podle mě bylo, kdyby měli tyto efekty spínač, na který bys párkrát šlápl do rytmu a ono by si to samo chytlo rytmus songu, ale to jsem ještě neviděl....
Darku, psal jsem dlouhý příspěvek jak si spočítat ideální čas na delay - v sekci hudební skupiny - U2 (edit - strana 2)Dark Axel píše:zdarec
zajímalo by mně, jestli někdo nevíte o šikovných stránkách, kde bych našel spousty údajů o časech echo/delay u různých sklateb
mnohdy totiž není zrovna efektivní to odposlouchávat
díky za případné odkazy
Není to poznat...můžeš si to nastavit jak chceš a pořád to zní OK. (no ale když si to nastavíš na nejrychlejší vibe tak to zní hnusněrasomaso píše:Musí se ten efekt vibu synchronizovat s tempem skladby aby to znělo dobře, nebo to u sóla není poznat?
no však tempo skladby musis vedet kdyz chces pracovat s delay, jinak to musis hledat nahodne...(na nahodny hledani doporucuju zacit casem kolem 300ms)Dark Axel píše:Reel echo bohužel nemá. Hodil by se
tam je ale řeba alespoň fajn, že bliká kontrolka tak rychle, jak se opakuje, takže teoreticky si to člověk může poštelovat alespoň podle toho
a Pupacku, toho jsem si už všiml, ale u toho člověk zase musí vědět tempo sklatby