Na jaké kajtře(Elektrické) ste začínali???

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

Prejdák píše:
vikicek píše:
Prejdák píše:Nejlepší jsou takoví ti, kteří maj jako první kytaru Gibson, Fender Usa nebo ESP a neumí dodnes zahrát ani govnou :)
Řeknu ti to takhle, jako vždy a všude jsou peníze až na 1. místě ... kdybys ty na to měl, popř. tvoji rodiče, proč si nekoupit jako 1. kytaru už nějakou "pořádnou" ? :)
I kdyby byly, tak tu kytaru mít nebudu... Peníze rodiče maj, jenže táta je šetří :)
Proc si jako nekoupit poradnou kytaru a kombo??Kdyz na to clovek ma,tak mu to jen zprijemni hrani nez Tenson set(na kterem sem zacinal ja) ted jiz hraji 3 roky a poridil jsem Fendra,a kdybych ho me jako pprvni kytaru i s moji celolampou,tak mi ver,ze by mi to hrani hodne zprijemnilo.

A pokud bys nechtel poradnou kytaru do zacatku,tak ses promin ale BLBEJ.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Guitarbob píše:
Prejdák píše:
vikicek píše: Řeknu ti to takhle, jako vždy a všude jsou peníze až na 1. místě ... kdybys ty na to měl, popř. tvoji rodiče, proč si nekoupit jako 1. kytaru už nějakou "pořádnou" ? :)
I kdyby byly, tak tu kytaru mít nebudu... Peníze rodiče maj, jenže táta je šetří :)
Proc si jako nekoupit poradnou kytaru a kombo??Kdyz na to clovek ma,tak mu to jen zprijemni hrani nez Tenson set(na kterem sem zacinal ja) ted jiz hraji 3 roky a poridil jsem Fendra,a kdybych ho me jako pprvni kytaru i s moji celolampou,tak mi ver,ze by mi to hrani hodne zprijemnilo.

A pokud bys nechtel poradnou kytaru do zacatku,tak ses promin ale BLBEJ.
Přečetl jsi tu tu část o rodičích? Co myslíš, uspěl bych, kdybych řekl že chcu ESP Superstrata a Diezela?
Smile

Příspěvek od Smile »

prejdak - za pokus by to stalo :twisted: :twisted: :twisted:

prvni hracka Ibanez ART100
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

SmileCZ píše:prejdak - za pokus by to stalo :twisted: :twisted: :twisted:

prvni hracka Ibanez ART100
,,Čau tati, dneska jsem dostal jedničku z matiky a fyziky"
,,No to je dobře, ještě že tak!"
,,Jsem se koukal na internetu po takové hezké kytaře...."
,,Hmm..."
,,Je to taková... značka... ESP... Takové nic moc kytary...."
,,Hmm, hmm..."
,,<web> Ty se ze mne snažíš udělat debila, že? Chceš po hubě?"
-------------> Hrubý odhad toho co se stane, pač každá 2. věta co táta řekne je jestli chceš po hubě... Cholerik
vilis

Příspěvek od vilis »

Yamaha RGX612S made in Japan ... hooodně dobrá kytara a nechápu, jak ji moh za ty prachy někdo prodávat, zatím jsem nehrál na lepší. Jen není v úplně bezchybném stavu, ale bez problému slouží už sedm let ...
...je po broukách
seblble
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seblble »

Cruiser by Crofter stratocaster na tu jsem začínal zas já
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

ja som zacak co sa tyka elektriny na Epiphone SpecII a momentaklne na nej hram stale :)
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
ohryzek36

Příspěvek od ohryzek36 »

Behringer Strat - zajímavá kytara... za 2500... Bez nápisu Behringer na hlavě:) (jde po něm stopa jen pod určitým úhlem proti světle - vůbec mě to nesere :D) Je ještě ze starší série Behringerů - tělo má identický tvar jako normální strat(a ne takový divný roh, jak mají teď).
Už ji mám 5 roků a drží 8) (samozdřejmě že mám i jiné kytary, ale jen s HB) jen stačilo sem tam vyměnit věci co se pokazily(nakonec kompletní hardware a elektrika:)).
Postupem času začíná vypadat jako ty Relic kytary od Fendera :D - lak odpadává, hardware rezne, na hmatníku se už taky objevují ty ošoupané fleky a pickguard je taky už jaksi ztmavlý.
Je to prostě první kytara a tu neprodám. 8)
bjjz

Příspěvek od bjjz »

behringer strat set uz nemam poneti ktery ,, po roce jsem zjistil, ze zaten ukrutny rev co lezl z komba uz na hlasitosti 1 mel nastarost kabel .. byl jsem rad, ze jsem se ji zbavil, ale ted bych ji chtel zpatky jako pamatku na me zacatky .)
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Kozanostra píše:černej behringer :lol:
myslim že asi no comment :D :P
jj takovej "strat" + kombo Behringer AC108
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

Moje první byla Peavey Raptor I za 4000,-. Jsem rád, že jsem se jí zbavil. Ladění vydrželo vždycky tak 5 vteřin. Kvůli tomu jsem chtěl na další kytaře zámky :).
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Moje první byla (a je) Harley Benton Stratocaster :D Na vyšších pražcích trošku neladí, rozlazuje se gčko, tremolo je nepoužitelné..snímače taky nic moc. No ale nestěžuji si :lol:
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
tobel

Příspěvek od tobel »

Squier by Fender Bullet strat + Marshall MG15DFX

Na té kytaře mi vadilo, že jakmile jste trochu hrábli do tremola, tak se brutálně rozladila.... a taky, když jsem hrál se zkeslením, volume tak na pulku, tak to nehrálo, ale pískalo jak blázen, ikdyž jsem stál třeba za dveřma :D
Epiphone Les Paul Standard plus (Seymour-Duncan AlNiCo Pro) ---> VOX Tonelab ST ---> Laney LC 50 ---=|o| 220V
Brizik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brizik »

Já jel na Stagg X44O, takovy to x hard and heavy:D a postupně sem se dopracoval k ibanez RG370
Ibanez RG370DX, Laney LX120TWIN, Zoom 707II
Akustika SX DG1K
besip

Příspěvek od besip »

Esp viper 5o viz picture a na ni hraju dodnes :lol:
v brzke dbe bude asi update na Ibanez Sv 5470
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
frytol

Příspěvek od frytol »

Apollo kytarka za 3500kč hodne me naucila:-D a hodne strun natrhala...:-D :o :D
Smile

Příspěvek od Smile »

frytol - myslim ze ty struny trhal nekdo jinej.............:-D:-D:-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
frytol

Příspěvek od frytol »

SmileCZ píše:frytol - myslim ze ty struny trhal nekdo jinej.............:-D:-D:-D
bohuzel ne moh sem hrat trsatkem 0,1 nebo 2,0 a trhalo se to stejne i pri hrani prstama...proste sh*t kobylka...:D :D :D
oká přemysl

Příspěvek od oká přemysl »

Já jsem začínal na Jolanu-Huricane a byl jsem z toho v p....y jakou nemam super kytaru.Zase na druhou stranu hodně mě naučila!
Never
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Never »

Epiphone-Les Paul Special 2. Mám ji doteď rád. Dost kvalitní na tu cenu.
Co sám 'nevymslim', sám ani nepochopim.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“