Fender claassic 50 nebo 60 nebo 70?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
panedge

Příspěvek od panedge »

no a to mi ještě fest vrtá hlavou jazzmaster,kterej se mi vždycky nejvíc líbil ze všech kytar...ale myslím že už je moc specifická-málo univerzální,ale ten její zvuk miluju ach jo já už nevím co chci :roll:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Oltec

Příspěvek od Oltec »

No jestli chceš Fendra, kterej hraje jako "Fender" tak se ani s 50-ti litrama k tomu nepřiblížíš. Nachystej si tak 10.000,- dolcků a hlídej jak pes až se objeví klofna z 60 až 70 let a musíš si ju vydražit a modlit se, že je to ta pravá a ne nějakej výjeb. Mám US deluxa a je to fakt tak maximálně na hraní doma a v putyce - což taky praktikuju.
panedge

Příspěvek od panedge »

Oltec píše:No jestli chceš Fendra, kterej hraje jako "Fender" tak se ani s 50-ti litrama k tomu nepřiblížíš. Nachystej si tak 10.000,- dolcků a hlídej jak pes až se objeví klofna z 60 až 70 let a musíš si ju vydražit a modlit se, že je to ta pravá a ne nějakej výjeb. Mám US deluxa a je to fakt tak maximálně na hraní doma a v putyce - což taky praktikuju.
tak to se vyplatí -kytara za 50 táců a hrát s ní po putykách Jasnou zprávu :lol:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Oltec

Příspěvek od Oltec »

No opravmě, ale neměl Petr Gibsona - na Fendry se Jasná zpráva moc nehraje :lol: :lol: :lol:
panedge

Příspěvek od panedge »

to byl příklad,první píseň co mě napadne když si představím hraní na zábavě,Janda měl Gibsona,ale pak už jen Ibanezku,ale to je jedno to sme trochu odbočili
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Jinak u mě je zásadní skladba hraná na zábavách Folsom Prison Blues, hraná na fendr aparátu - sorry, ale chodím a hraju na jiným typu zábav, ale tím nějak neshazuju ani nechcu Tvůj styl muziky.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

prosim Olteca, aby nezamoroval tento topic zvasty bez jakekoliv informativni hodnoty a vyjadroval se k tematu, pokud ma neco na srdci.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Téma bylo o Fenderech nebo ne, asi jsem špatně četl - sorry.
panedge

Příspěvek od panedge »

Tak jakýho fendera?
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Zásadní otázka: Tele nebo Strat ? Každej Ti řekne něco jinýho - Tele základ vůbec fendráckýho zvuku , všechno ostatní už jsou jenom repliky, druzí: teprve stratem vznikl fendr zvuk a teď si vyber!!! Já su první názor, což nic neznamená. Já su míň než někdo. Podivej se na Ričiho, kterej hrál na strata bez středovýho snímaču a prsty(polocaster - kdo ví, dneska hraje musiku úplně někde jinde a perfektní!!!)
panedge

Příspěvek od panedge »

jasně že strat chci ,jen sem prve říkal že se mi ještě hrozně líbí jazzmaster no i zvukově,ale bojím se že je už moc specifická zvukově,já bych chtěl nejradši obě.Ale tak otázka zněla na strata tak to tak necháme
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Zkus vyzkoušet v krámech. Jinak co jsem slyšel tak z mexik je ještě taky dobrej Jimmie Vaughan strat. Nebo ameriku z bazáče...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Já si myslím, že strat není, tak univerzální klofna jako telátko , ale je lepší do rokůvky, ale musíš umět ovládat snímače, to je problém, a starý straty ani neměly pětipolohovej přepínač.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Oltec píše:!!!
Aniž bych chtěl nějak zpochybňovat tvoje znalosti jako muzikant, tak moje zkušenost na fórech mi velí, abych ti řekl že bys měl používat tlačítko "upravit" vpravo nahoře nad příspěvkem. Double-posty a triple-posty jsou všeobecně považovány jako... těžko říct, prostě se to nedělá :D takže když chceš něco dodat, tak uprav předchozí příspěvek. Jinak například taky PSANÍ S CAPS LOCKEM se považuje za hulákání a podobně, s čímž ty sice problém nemáš, ale já jen tak pro pořádek. ;)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
panedge

Příspěvek od panedge »

rasomaso píše:Zkus vyzkoušet v krámech. Jinak co jsem slyšel tak z mexik je ještě taky dobrej Jimmie Vaughan strat. Nebo ameriku z bazáče...
hele nic proti Vaughanoj,ale z toho cejtím blues na 100 km a já blues nechci hrát ,no uvidíme sem z Trutnova a tady straty nevedem :? takže jedině musím někam zaject
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Oltecův pristup ma spise devastujici ucinek nez prospesny. Coz o to, ze na verejnem foru nema takove individuum co pohledavat!
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Rasomasovi jsem smáznul poslední příspěvek. A oltecovi několik, který byly naprosto o ničem (!!!, rasomaso píše koko...., atd)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

něják se to tu rozjelo:) Chtěl jsem tím autora tematu navést na to, že na bazaru je ted jeden American za 14 500 a jeden za 15....tak at proboha nespekuluje o nějákym classic playeru a jede se na to podívat! co bych za to dal, dybych tu kytaru kupoval teď:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
panedge

Příspěvek od panedge »

Maples píše:něják se to tu rozjelo:) Chtěl jsem tím autora tematu navést na to, že na bazaru je ted jeden American za 14 500 a jeden za 15....tak at proboha nespekuluje o nějákym classic playeru a jede se na to podívat! co bych za to dal, dybych tu kytaru kupoval teď:)
no já na ně koukám na tom bazaru,ale štve mě jedniná věc,uznávám asi trochu malicherná,ale jediná barva která se mi nelíbí je černobílá na stratu,nebo nelíbí ...o hodně víc se mi líběj ty surf green třeba já vím no sem podivín :roll:
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Mně se černobílý strat nelíbil do té doby, než jsem ho viděl v reálu... Na fotkách prostě působí neslaně nemastně a pak jsem měl doma dva černé american standardy, jeden s maple neckem a druhý s rosewoodem.. No a ten s maple neckem je prostě luxus, sice to vypadá s tou černou tak nějak moc jednoduše, ale na druhou stranu - vyhraný american standard za čtrnáctku, to je prostě kup jako prase!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“