Fdur tabulatura

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Cheaterboy

Fdur tabulatura

Příspěvek od Cheaterboy »

Dobrý den chci se zeptat jesli někdo nevíte kde bych mohl sehnat tabulaturu na Fdur stupnici? předem děkuji :)
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Obrázek
jestli máš Guitar pro, tak není co řešit :) :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Tom49 píše:Obrázek
NO myslím, že to chtěl spíš pro basu....i když ej to samozřejěm velice obdobné..bohužel ted nemám možnost to zkopírovat...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Cheaterboy

Tom49: díky a proč ses ptal jesli mám GP? jo mám ho ty myslíš že tam najdu ty tabulatury?
EDIT: aha no já myslel taby na basu :D
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

KIWI píše:
Tom49 píše:Obrázek
NO myslím, že to chtěl spíš pro basu....i když ej to samozřejěm velice obdobné..bohužel ted nemám možnost to zkopírovat...
jo...sry...špatně jsem se podíval, co je to za sekci...zkus si to nějak domyslet podle toho :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Cheaterboy

Domyslet :lol: :lol: :lol: :lol: ne fakt já to potřebuju přesně vědět abych se to moh naučit chodím totiž do baskytarový školy a tam to Fdur potřebuju do středy umět
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

G---------
D-----023
A--015---
E13-------
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Nesst píše:G---------
D-----023
A--015---
E13-------
Máš tam 2x D a ani jednou C.
Jinak když zadáš do Google "F major bass", tak ti vypadne spousta odkazů na videa na you tube.
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

prosim lidi poznate niekto nejaku stranku (alebo ak by sa niekomu chcelo napisat :)) kde by som mohol najst taketo podobne tablatury na Edur , B dur a take podobne vecy?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BUDAJ-31 píše:prosim lidi poznate niekto nejaku stranku (alebo ak by sa niekomu chcelo napisat :)) kde by som mohol najst taketo podobne tablatury na Edur , B dur a take podobne vecy?
Dyt je to všechno absolutně stejný, jen to začíná od jinýho pražce - > umíš jednu durovou stupnici = umíš všechny.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

:D a ja som si mislel ze to sa nikdy hentake vecy nenaucim a len sa pozrem na monitor a uz vem vse:D
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

BUDAJ-31 píše:prosim lidi poznate niekto nejaku stranku (alebo ak by sa niekomu chcelo napisat :)) kde by som mohol najst taketo podobne tablatury na Edur , B dur a take podobne vecy?
Zkus tady tu. Je to sice na kytaru, ale jestli máš basu se 4ma strunama, tak použij jenom ty první 4 struny (EADG).
Cheaterboy

Jester: ta stránka mi nejde nějak do hlavy dám si tam Fdur a vyjede mi tam 20 not to sem teda nevěděl že je ta stupnice tak dlouhá
Fdur
G---------------------
D------------0-2-3----
A------0-1-3----------
E-1-3-----------------
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Jester píše:
Nesst píše:G---------
D-----023
A--015---
E13-------
Máš tam 2x D a ani jednou C.
Jinak když zadáš do Google "F major bass", tak ti vypadne spousta odkazů na videa na you tube.
Omlouvám se, byl to překlep vzhledem k době a aktuálnímu stavu, pochopitelně, že místo 5 je tam 3. Ještě jednou se velmi omlouvám... :roll:
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Cheaterboy píše:Jester: ta stránka mi nejde nějak do hlavy dám si tam Fdur a vyjede mi tam 20 not to sem teda nevěděl že je ta stupnice tak dlouhá
No stupnice má sedum různých tónů. Aspoň ta, o které se bavíme - tedy durová stupnice. To platí pro jednu oktávu. Stupnici můžeš hrát samozřejmě přes více oktáv. Navíc kytara/baskytara má tu zvláštnost, že můžeš stejný tón zahrát více způsoby, tj. na různých strunách. Proto tolik tónů.
Cheaterboy

Jester: promiň jsem blb*c ne tak omlouvám se tohle mě nikdo neučil ale teď už to vím tak díky ;)
fisermi1

Příspěvek od fisermi1 »

Cheaterboy píše:Jester: ta stránka mi nejde nějak do hlavy dám si tam Fdur a vyjede mi tam 20 not to sem teda nevěděl že je ta stupnice tak dlouhá
Fdur
G---------------------
D------------0-2-3----
A------0-1-3----------
E-1-3-----------------
No tam satčí kliknout na číslo pražce ve který poloze to chceš hrát a tam ti to vyblije jenom nějaký tóny z těch všech možnejch... teda myslim
Odpovědět

Zpět na „Hraní na baskytaru, tabulatury“