Megadeth
Zdrvíčko
čau lidičky... já jsem před rokem a půl Megadeth do morku kostí nenáviděl... to jsem je slyšel prvně... zdálo se mi že Dave vůůůůůůůbec neumí zpívat a že všici co tam na něco hrajou že hrajou jen tak random... asi po půl roce jsem na ně sám přišel občas jsem si pustil nějakou tu písničku... trochu se mi zalíbili... a teďka mam problém pustit si něco jinýho než Megadeth... Dave je sice namyšlenej k****... ale jinak je stejnej jak já... je mi sympatickej... a má zvláštní hlas kterej můžu poslouchat věčně... a jak již bylo zmíněno... chybí sestava Dave Mustaine, Marty Friedman, David Ellefson, Nick Menza.
Re: Zdrvíčko
To víš že jo ty strejdo.... jsi úplně stejnej jako Mustaine 
Ne teď vážně, kdo z vás si založil druhej nick na foru?
Ne teď vážně, kdo z vás si založil druhej nick na foru?
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Natrim má IP kterou tu nikdo nemá takže asi tak.K tématu.
Megadeath mam moc rád hodně dobrá muzika.
Megadeath mam moc rád hodně dobrá muzika.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
-
dlouhovlasac
- ultra-violence
Re: Megadeth
Head Crusher. Netřeba slov.
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
Nevím, podle mně, D. Mustaine udělal to nejlepší co mohl, totiž, že byl odejit z výše zmíněné kapely. A když se vyhrabal ze sraček, tak postavil ( a stále staví!!!) kapelu, která je ikonou thrash metalu, nebo nevím, jak ( "zaškatulkovat")jejich styl. Nejsem žádnej drsňák, mám rád melodický, romantický kapelyPrejdák píše:Pojďme se spolu bavit o výtvoru Dave MustainaO skupině, která byla a je pořád zastíněná Metallicou.
Fender Jazz Bass
Fender Precision Bass
Fokus MM 5strings, fretless
Trace Elliot GP12 SMX
Trace Elliot 1048H
Planet Waves cables
Fender Precision Bass
Trace Elliot GP12 SMX
Trace Elliot 1048H
Planet Waves cables
Komerčně jsou zastínění a méně lidí o nich ví. Což je docela škoda.
- VratikSlayer
Mustaine je genialni kytarista a skladatel. Proto nepochopim, proc uz mu davno nedoslo, ze je otresnej zpevak. Jo, kdyby meli Megadeth jinyho zpevaka, mohli bejt uz davno uplne jinde....
-
Herri
Re:
mě je ještě víc nesympatickej Hammet, malej napáskovanej a přeceňovanej Portorikánec. Mustaine je větší osobnost než celá Metallika dohromadyPrejdák píše:No, Tvůj názor, mě je třeba nesympatickej James Hetfield...r0nn!e píše:Neposlouchám, nevaděj mi, ale Dave Mustaine mi je krajně nesympatickej.
-
Herri
když voni si lidi na to kňourání zvykliVratikSlayer píše:Mustaine je genialni kytarista a skladatel. Proto nepochopim, proc uz mu davno nedoslo, ze je otresnej zpevak. Jo, kdyby meli Megadeth jinyho zpevaka, mohli bejt uz davno uplne jinde....
-
Herri
možná je to tak lepší a dává to dojem méně konzumní muzikyPrejdák píše:Komerčně jsou zastínění a méně lidí o nich ví. Což je docela škoda.
No, pokud se bavíme o komerčním úspěchu a kvalitní muzice.Ty věci by tak nějak měly souviset. Podotýkám- měly. Ale je vždy komerčně úspěšná kapela dobrá, kvalitní? Pokud jo, tak co třeba Eva + Vašek.Herri píše:možná je to tak lepší a dává to dojem méně konzumní muzikyPrejdák píše:Komerčně jsou zastínění a méně lidí o nich ví. Což je docela škoda.
Fender Jazz Bass
Fender Precision Bass
Trace Elliot GP12 SMX
Trace Elliot 1048H
Planet Waves cables
Fender Precision Bass
Trace Elliot GP12 SMX
Trace Elliot 1048H
Planet Waves cables
Jinak to s tím zastíněním jsem psal, když jsem je začínal psát a ještě jsem je tolik neznal.
Mustaine už s Metallikou nemá problém, a ty fighty vede většinou ,,tvrdé jádro" spam-fanoušků Metalliky. Mávnout rukou nad tím.
Mustaine už s Metallikou nemá problém, a ty fighty vede většinou ,,tvrdé jádro" spam-fanoušků Metalliky. Mávnout rukou nad tím.