Jaké kombo do 5000
Pravidla fóra
Jaké kombo do 5000
zdar sem novaček potřeboval bych poradit jak silné kombo hrál bych doma v pokoji nebo v garáži,prostě něco aby to hrálo při větším volume bez chrastění a tak dále, něco do 5000kc hodícího se na tvrdý metal díky. 
V ty garazi bys chtel hrat sam nebo s kapelou ? Na doma ti staci bohate 10W...do ty garaze by taky mohlo jestli tam budes hrat sam...ale jestli s kapelou tak aspon 30W. A to nevim jestli do 5000 sezenes
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner
http://www.bandzone.cz/melodymayhem
Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer
http://www.bandzone.cz/wotf
Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner
http://www.bandzone.cz/melodymayhem
Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer
http://www.bandzone.cz/wotf
Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
lampa do 5k vhodna na metal s kapelou neexistuje, cili bud nejaky digital (Line6) nebo trandak (Fender atd..). V tyhle cenovy relaci je to v podstate skoro jedno, aparaty se prilis nelisi, protoze se v kapele stejne neprosadi;)
Zvukove povedeny levnejsi aparaty jsou Roland Cube, tusim, ze se dela i 60W, ale nevim, jestli se vejdes cenove..
Zvukove povedeny levnejsi aparaty jsou Roland Cube, tusim, ze se dela i 60W, ale nevim, jestli se vejdes cenove..
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
to si me urazilNuker píše:Tranzistorovy lanýže jsou na nic nebrat
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
no a neprodavaš ten crate fw nahodou ty???
no a navíc je tam za 5tis. což tomuto tematu odpovídá ale nový stojí 6tis. což mi nepřipada jako zazračná cena. NO k tomu laney.....nevim jestli si ho slyšel je mi to jedno jlá homam a říkám že je to v pohodě kombo.
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
- citizen.one
si nemyslim ze laney LC15 je lepsi nez vykony trandak např Crate Fw120,to cratecko je podle mě o dost lepší ale to si bouzel vetsina lidi nemyslicitizen.one píše:se divim proc nekoupis laney LC15, na bazaru bude urcite kolem 5, pripadne porid este nejakej efekt na dokopnuti zvuku, porad to bude lepsi nez nejakej trandak...
www.metallica-band.ic.cz
- citizen.one
nj, tak to je otazka vkusu, me se trandaky proste nelibej vseobecne, taky jsem mival,ale stacilo to a ted mam i na doma lampu, asi nektery trandaky hrajou dobre, ale neni to nejak ono...
snad krom roland JC...
ale je pravda ze jsem hral na nejaky crate,ale starsi a hralo to slusne, nicmene porad ne jako lampa...
snad krom roland JC...
ale je pravda ze jsem hral na nejaky crate,ale starsi a hralo to slusne, nicmene porad ne jako lampa...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
na 3 mesice stary kombo... je to dobra cena.Milerinho píše:no a neprodavaš ten crate fw nahodou ty???![]()
no a navíc je tam za 5tis. což tomuto tematu odpovídá ale nový stojí 6tis. což mi nepřipada jako zazračná cena. NO k tomu laney.....nevim jestli si ho slyšel je mi to jedno jlá homam a říkám že je to v pohodě kombo.
za 5000 by se na bazaru mohl válet nějaký VOX z řady XL. Klidně i ta 15W verze by ti na doma bohatě stačila a na metal taky. 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
no to možná jo ale lprostě jeto furt bazarový a ne nový. a to že přecházíš s kejtry na basu a prodavaš nechválenější trandak na celym trhu a starej jenom tři měsíce se taky někomu může zdát jako podezřelý. Sry jesi to neprodavaš ty........každopadně......- ....je to dobrej stroj 
elektrika: Hamer PRS sunbrust
jo za ty prasule urcite dobry kombicko. Dokonce utahne i zkusebnu. Podle mě je ale ten VOX lepší volba. 30W je na doma celkem dost
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
jo tak ze bud novy a nebo bazarovy za par stovek co?no jasne!Milerinho píše:no to možná jo ale lprostě jeto furt bazarový a ne nový. a to že přecházíš s kejtry na basu a prodavaš nechválenější trandak na celym trhu a starej jenom tři měsíce se taky někomu může zdát jako podezřelý. Sry jesi to neprodavaš ty........každopadně......- ....je to dobrej stroj
Proc by to bylo podezrely?Ja nevim co furt resis je to v zaruce mam na nej zarucak!
Jestli te zajima jeste neco, tak PM.