hrani pravou nebo levou

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
disintegration

hrani pravou nebo levou

Příspěvek od disintegration »

Ahoj potrebuju se neco zeptat lidi ktery maji dostatek skusenosti na to zdali muze tohle ovlyvnit me hrani....takze --jsem levak ale od kdy hraju na kytaru hram jak pravak ....no zda se mi ze tomu neco chybi ze me ruce nejak nestihaju nebo mi to pride neprirozeny ....ke vsemu sem mel zlomeninu malicka a zda se mi ze ten prst neni v poradku co se tyka rychlosti jeho pouzitia a strefeni strun....nevim jestli se mam zacit ucit hrat ako levak nebo je to marny a k nicemu to nevede ...pllease o radu... dik
medvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medvidek »

to je jasny jak ti to lip sedne do ruky tak hraj ja jako levak hraju jako levak jako pravak mam v vybrnkavaci ruce mensi cit

myslim ze je to stejne s postojem na prkne.. tam se sic nerozlisuje pravak levak ale proste kdyz se rozebehnes a sklouznes po ledu ktera noha jde prvni?.. tak tu das jako prvni do vazka proste je to o pocitu a pak prakticnosti neda se rict co je lepsi pro duheho ale co ej lepsi pro sama sebe ci sam sebe xD ted nevim D::D
Já umím hrát na kytaru! Hrábnu do strun a to dřevo zazpívá jako mariňák v bordelu po třech letech na moři.
Dave Lister
cOnex

Příspěvek od cOnex »

Ja sem zase pravak, hraju na levou stranu, ale nekdy mi pride ze pravou by to mohlo bejt lepsi xDD
ESP-LTD EC-1000, Peavey 6505+, Harley Benton 2x12
SIGHTS: http://facebook.com/sightsofficial
medvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medvidek »

cOnex píše:Ja sem zase pravak, hraju na levou stranu, ale nekdy mi pride ze pravou by to mohlo bejt lepsi xDD
a kytaru mas taky levorukou? :shock:
Já umím hrát na kytaru! Hrábnu do strun a to dřevo zazpívá jako mariňák v bordelu po třech letech na moři.
Dave Lister
cOnex

Příspěvek od cOnex »

medvidek píše:
cOnex píše:Ja sem zase pravak, hraju na levou stranu, ale nekdy mi pride ze pravou by to mohlo bejt lepsi xDD
a kytaru mas taky levorukou? :shock:
Ne-e... :D
Pidin

Příspěvek od Pidin »

zajdi do prodejny a vem si do ruky pravou chyt akord a brnkni a to samý s levou a mel bys pozant co ti sedí!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

S tímhle ti nikdo neporadí, to si budeš muset ozkoušet sám. Jak bylo řečeno, jdi do obchodu, lapni pravou, lapni levou a zkoušej. Sám uvidíš co je lepší, každopádně nemá smysl se nutit do hraní na jednu stranu, když ti to nevyhovuje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Každopádně levoruké kytary se shánějí hodně blbě :) jako je jich dost, ale když chceš třeba jednu určitou kytaru, tak nikdy nemají přesně od ní verzi na leváky :) takhle to má chudák kámoš..
medvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medvidek »

Giof píše:Každopádně levoruké kytary se shánějí hodně blbě :) jako je jich dost, ale když chceš třeba jednu určitou kytaru, tak nikdy nemají přesně od ní verzi na leváky :) takhle to má chudák kámoš..
no je to zlo jenom pokad mas financni strop kterej nemuzes presahnout jinak si myslim ze vsechno by slo rychle :D :D
Dave Lister
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

tak myslim, ze kdybys mel dost penez, tak ti kytarar udela hodne dobrou levorucku. Kazdopadne je skoda, ze tech kytar je tak malo. Aspon jeden kousek by mohli mit vzdy na sklade :).

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

rikam to asi posty, pokud jsi levak, hraj na levou, protoze(píokud nejsi obojetnik;) ) v dominantni ruce mas vzdycky mnohem lepsi rytmus jak v ty druhy.
cOnex

Příspěvek od cOnex »

Je, ja sem to napsal asi blbe, napsal sem ze hraju na levou stranu, tim sem myslel ze vymackavam levou :D ... dyz se rekne na levou stranu tak se vymackava pravou? ... jo jinak ja mam tu svoji pravou takovou hbitejsi, rychlejsi. Oproti ni je levacka takova pomala.
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Já jsem levák a hraju jako pravák a zatím jsem se nesetkal s problémy. Ale pravda, že jako levák dělám věcí jen málo. (psaní, lžíce, tenis, hokej)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Frostys píše:Já jsem levák a hraju jako pravák a zatím jsem se nesetkal s problémy. Ale pravda, že jako levák dělám věcí jen málo. (psaní, lžíce, tenis, hokej)
jisteze to de, ale úpokud by es rovnou ucil obracene, dosahl bys podle me lepsich vysledku :)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“