HELP Jak a nejlíp se naučit na bicí a hrat metal
Pravidla fóra
HELP Jak a nejlíp se naučit na bicí a hrat metal
Zdravim začínám hrát na bubny a časem bych se chtěl naučit hrát věci na styl August burns red, as i lay dying atp. Ale v hudebce mě učí takový groovy, funky atp.. a mně zajímá jestli by nebylo lepší učit se a jít jinym směrem. (Např. šlapat levou highhatku a přitom hrát nějaký rytmy, nebo střídavý údery do highhatky mi přijde lehce zbytečný) A místo toho třeba nějaký základy rocku či tak a nebo je to nutnost ?
pokud chceš zatloukat rovný hřebíky tak makej v šestnáctkách
začni pěkně zpomala, přesně do kliku metra a nepřidávej si dokud to nebude přesně "střílet"
prvně ruce, potom nohy, nakonec obojí a kombinace
vycvič to do maximálních rychlostí
a promluv si s učitelem, určitě ti vysvětlí jak je pro bubeníka důležitej cit v rukou a zvládnutí dynamiky, techniky odskoku paliček a čtení not
rozhodně ti nějaká ta tečka v rytmu pro začátek neuškodí
jenom na šestnáctkách bys byl hodně chudej bicmen
začni pěkně zpomala, přesně do kliku metra a nepřidávej si dokud to nebude přesně "střílet"
prvně ruce, potom nohy, nakonec obojí a kombinace
vycvič to do maximálních rychlostí
a promluv si s učitelem, určitě ti vysvětlí jak je pro bubeníka důležitej cit v rukou a zvládnutí dynamiky, techniky odskoku paliček a čtení not
rozhodně ti nějaká ta tečka v rytmu pro začátek neuškodí
tohle už nikdy neříkej, byl bys za vola...šlapat levou highhatku a přitom hrát nějaký rytmy, nebo střídavý údery do highhatky mi přijde lehce zbytečný...
-
JackLemon
- Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
- Kontaktovat uživatele:
Já bejt tebou tak začnu jako já koupím si náké příručky nebo DVD třeba FRANTIŠKA HÖNIGA má tam všechno co bdueš potřebovat naučíš se tam noty , kombinace , zvolíš si rychlost uderů atd.
Noty jsou základ a říkám ti že nejsou téžké horší je je sledovat a do toho bouchat člověk se pak může ztratit.
(snad nepíšu blbosti ) : D
Noty jsou základ a říkám ti že nejsou téžké horší je je sledovat a do toho bouchat člověk se pak může ztratit.
(snad nepíšu blbosti ) : D