SD sh-6 a dimarzio d activator - kombinace

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Karel55

Příspěvek od Karel55 »

Mno je to designed takže to nemá takové kvality jako origo třeba designed emg sou na nic(aspo nse to říká) a origo hrají dobře takže tohle jsou designed a origo by mělo být lepší...ale nevím neslyšel sem detonátor
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ohledně ceny těch Detonatorů - v Americe se nové prodávají za 30 babek (doporučená cena je 60, ale jsou všude v akci). Tak si od toho odvodtě reálnou cenu použitejch...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
ivanka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivanka »

No dobře, tak jsem tu cenu kapánek přestřelil. Anyway, ten kobylkovej se mi povedlo prodat za 1.000,-, úplně nevědomky, že je cena nižší.

Ke krku teda 500,-. Kdo dá víc? :-D :-D

Btw: Za hodinu už budu mít v kytaře damarzio d activator, dnes a zítra mám vystoupení, tak se možná zíra, možná pozítří pokusím ohodnotit jeho kvality
scream for meeee Czech republic
ivanka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivanka »

Jakej vliv má to kdybych otočil snímač? Tzn. že bych ho dal do kytary tak aby byl vršek snímač dole
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

ivanka píše:Jakej vliv má to kdybych otočil snímač? Tzn. že bych ho dal do kytary tak aby byl vršek snímač dole
Žádný, bude to snímat pořád stejně.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Ja myslim, ze by to teoreticky vliv mit mohlo. Nekde jsem videl vyrobu snimace a resili tam, jak se ma otocit magnet, aby byl, placnu, ve vysledku jih u kobylky.. Navic ty dve civky nemusi mit stejnej vystup..
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Je to jedno, snímat bude pořád stejně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
ivanka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivanka »

Pokusím se teda napsat jak asi hraje Dimarzio D Activator u krku, jelikož už ho mám týden..myslím :D

Snímač jsem si vytáhl do takové polohy, abych přibližně srovnal hlasitost obou snímačů. Při zapojení obou snímačů, tj. prostřední poloha přepínače mi příjde zvuk dost nahulenej a takovej zabalenej. (To ovšem neplatí při cleanu, tam to pěkně cinká a na rytmickej doprovod se mi to zamlouvá, pěknej kulatej zvuk.) Možná tak na vyhrávku někde v melodickejch strunách, ale co se týče ostrosti zvuku nic moc. Příjde mi to zabalený, hodně ve středech. Asi budu uvažovat o rozepnutí cívky u krkového snímače. Když dám na přepínači nejvyšší polohu, tedy hraje jenom dimarzio neck, tak se mi zvuk líbí o poznání víc. Dlouhý sustain, přesně zvuk, který si představuji na hraní sól. Ale vadí mi že je dost ve výškách a nemá pořádnou šířku.

Kytara je Jackson Ke3 kelly a mám pololampu do pana Šála. Možná by to přes lampu hrálo líp, spíše určitě, ale určitě spokojenost, oproti tomu co tam bylo.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“