Co by měl umět průměrný kytarista?
Pravidla fóra
-
MetalistaHC
Co by měl umět průměrný kytarista?
piste sve nazory zajima me to
Myslím, že průměrný kytarista by měl umět hrát tak, aby se sám za sebe nestyděl = nemusíš umět hrát jako Satriani, ale prostě když hraješ, abys z toho měl radost (proč to jinak děláte, že?)
A taky má-li kapelu, tak aby uměl na kytaru zahrát a vyjádřit to, co kapela hraje a o co usiluje
Pokud chceš hrát punk, stačí řezat tři powery, být happy a je to (nic proti, jen příklad) nebo chceš-li hrát solidní metalcore, musíš umět rychle vypalovat a PM atd.
Každé má to svoje si myslím. Hlavně být happy
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Dokážete někdo přesně specifikovat průměrnýho kytaristu?
něco jako neumí málo ani hodně...
umí to a neumí tamto 
pište svoje názory, taky mě to zajímá
né myslim že nic jako průměrný kytarista není, podle mě si každej sám musí určit do jaký míry chce nástroj zvládnout a pokud mu to stačí, tak není co řešit. Určitě by se neměl stydět hrát před lidma, myslim že cílem není naučit se určitý množství technik aby nikdo nemoh říct ten je úplně tupý poleno bez mozku
a tím se stát průměrem. Spíš bych řek že cílem je naučit se dost na to, aby sis zahrál a nějak tě to duševně uspokojilo. Když tak přemejšlim, tak si říkám nepíšu náhodou to co před chvilkou říkal Demilich?
No v editaci nevidim příspěvky tak se teď nebudu vracet ale celkem s nim souhlasim, tak je to asi tim... 
Možná to bude tim hulením
pište svoje názory, taky mě to zajímá
né myslim že nic jako průměrný kytarista není, podle mě si každej sám musí určit do jaký míry chce nástroj zvládnout a pokud mu to stačí, tak není co řešit. Určitě by se neměl stydět hrát před lidma, myslim že cílem není naučit se určitý množství technik aby nikdo nemoh říct ten je úplně tupý poleno bez mozku
Možná to bude tim hulením
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
pocitam, ze je tim mineno vystoupeni. tak ja jsem jeste za koncik nic nedostal a to jich mam za sebou tak deset. vsecko slo do kapelni kasy a i kdyby ne, tak 500 je prumer pro celou kapelu
vlastne dostal, ale v naturaliich, resp. v pivu, ci klobase.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
neměl by se stydět? No já nevim, ale třeba Jimi Hendrix byl údajně strašnej trémista.A kdyby se před koncertem nezfetoval tak možná na to podium ani nevyleze.Clapton si taky dvakrat nevěřil....A takových sou tucty...Demilich píše:Myslím, že průměrný kytarista by měl umět hrát tak, aby se sám za sebe nestyděl = nemusíš umět hrát jako Satriani, ale prostě když hraješ, abys z toho měl radost (proč to jinak děláte, že?)A taky má-li kapelu, tak aby uměl na kytaru zahrát a vyjádřit to, co kapela hraje a o co usiluje
Pokud chceš hrát punk, stačí řezat tři powery, být happy a je to (nic proti, jen příklad) nebo chceš-li hrát solidní metalcore, musíš umět rychle vypalovat a PM atd.
Jednou bych chtěl umět hrát na kytaru....Zatím do ní jen řežu