Mám problém co dál??
Pravidla fóra
Re: Mám problém co dál??
Jak už tady bylo, zkus nějaký sóla od Guns and Roses...Třeba sólo z Knocking on Heavens Door je podle mě jedno z těch jednoduchejch, bylo to moje první sólo co sdem se naučil...pak zkus třeba Nothing Else Matters - tohle je sice těžší, ale na netu je spousta videonávodů jak na to, já se tohle naučil z videonávodu z youtube...pak třeba ještě od GNR intro z Sweeet Child O'Mine což je dost promakaný sólo, ale začátečníkovi asi bude dělat problémy...toť můj názor...Vesa90 píše:Hraji na kytaru kolem 5 let, z toho 2 roky akustika a 3 elektrika... Po tu dobu co hraji na elektriku hraji aji v kapele. Doprovod celkem zvládám, hraji kolem 15 písniček a z toho 1 sólo. Chtěl bych hrát víc sól, ale prostě sem nějak "zkejsnul" jen u doprovodu a dál to nejde... Co byste mi doporučili, čím mám začít abych se naučil nějaká pořádná sóla a taky zvýšila se rychlost? Mam si najít nějakou kytarovou školu?(ale to ve Znojmě asi nejde...) Nebo si mám pořídit učebnici? Nebo mi poraďte s jakýma písničkama má začít a poslouchám rock, punkrock a tak...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
No kapelu mám a hrajeme převzatý věci... Kabát, Chinsky a tak... Na vlastní písničky by nikdo nepřišel
jo hele našel sem si na netu tohle www.jamplay.com co na to říkáte?? Jinak sem si doma našel Rockovou kytaru 1. díl od Štefla no, tak asi bych se z toho něco naučil, ale ty písničky sou strašně nudný...
Stack: Mesa/boogie Dual Rictifier + bedna, Combo: Marshall DSL 401, kytara: Gibson Les Paul Traditional ebony, Ibanez S450, trsátka: Dunlop Ultex 2mm