Ahoj. Chtěl bych poradit. Mám Ibánezku i s originál popruhem ale ten popruh mi na spodní hraně kytary stírá lak. Co stím mám dělat? Dá se tomu zamezit? Nerad bych dával nový lak. Není to nejlevnější záležitost.
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
No nevim ale teda jak tu někdo piše jinej popruh tak když jsem si kupoval originál tka sem myslel že budev poho... 1. komlikace nastala když jsem ho enmohl nasadit na kytaru(musle sme proříznout očka)...2. komlikace je že se stírá lak( no sundavat ho nebudu pač už bych ho tam nedostal ) ...no uvidim co bude jako 3. komplikace
Myslím že problém není v popruhu, ale jen v tom, jak má kytara vysoustružené tělo, kde má umístěný kolík na uchycení popruhu a jak máš dlouhý popruh. Pak je jedno jestli máš origo nebo ne. Maximálně by mohlo pomoci vyměnit ho za kožený, u kůže bych nečekal, že bude lak sundavat tak vehementně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Všichni řikaj at na to kašlu.. Vy jste hrozný nemáte k tem nástrojům úctu... NE tak ja tuhle kytaru mam novou cca 5 měsíců a nechci aby hned dopadla nejak odřeně atd..
zkus tam třeba nalepit jako ochranu nějakou lepící pásku. dělá se to třeba i na zadních stranách kytar, když si je nechce kytarista-metalista odřít o spony, hřeby atd
Já nejsaem Stevie Ten aspon dobre hrál ale já když ne to hrani tak at aspon ten nastroj trochu vypadá No diky za rady ale asi se priklonim k tomu že na to kašlu.
zkus tam třeba nalepit jako ochranu nějakou lepící pásku. dělá se to třeba i na zadních stranách kytar, když si je nechce kytarista-metalista odřít o spony, hřeby atd
ja nejsu metalista ..ale tim ze je to odreny o pasek se mi ta kytara jen vic libi