Palec, moc boli :D
Pravidla fóra
Palec, moc boli :D
ahojte lidicky.. mam takovy velky problem.. mam kytaru asi druhym rokem a vse bylo v pohode.. akorat ted me zacal pri hrani strasne bolet palec na leve ruce. nevi nekdo cim to muze byt?
A která část prstu (zápěstí) tě bolí, a konkrétně při jakym pohybu? ... a myslíš asi "rytmickou" ruku, že?
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Hádám, že tě to teda bolí hlavně když hraješ báréčka... buď v klidu, měli by to podle mého odhadu být jen namožený svaly. Mě to občas taky dělá.
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
Jj, taky jsem míval stejnej problém.. Naštěstí (ťuk ťuk ťuk) je to už pryč.Formes píše:je to u korene palce, nooo rytmickou, to nevim ale je to ta ktera drzi struny
Epiphone Les Paul Standard Plus -> Zoom G2.1u
Spustím Norton Commander, vidím vlevo disk C, vpravo disk C.
Na co mít dva disky C? Tak jsem jeden zformátoval....
Spustím Norton Commander, vidím vlevo disk C, vpravo disk C.
Na co mít dva disky C? Tak jsem jeden zformátoval....
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Formes píše:barecka? heh.. no asi jsem lama.. ale co to je?
hraješ na kytaru druhým rokem a nevíš co je barré??? Sorrx, ale to jsem věděl pšt let před tím, než jsem poprvé držel v ruce trsátko.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
pokud te to strasne boli..nejlepsi rada je dej si pauzu...nebot pak se muze stat ze si take nezahrajes pul roku...
jinak dej si pauzu 3-4 dny tyden skus to znova pokud to bude porad bolet..jdi k lekari
jinak dej si pauzu 3-4 dny tyden skus to znova pokud to bude porad bolet..jdi k lekari
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palec, moc boli :D
no nikdo ti tady neporadil to základní, jenom resej kravinyFormes píše:ahojte lidicky.. mam takovy velky problem.. mam kytaru asi druhym rokem a vse bylo v pohode.. akorat ted me zacal pri hrani strasne bolet palec na leve ruce. nevi nekdo cim to muze byt?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
nojo samozrejme ze to muze byt spatnou technikou, krecovitym drzenim cimkoliv, ale podstatny je ze ho to boli coz neni v poradku a dobre, rozhodne nic neztrati kdyz zajde k doktorovi... to by bylo prvni co bych udelal kdyby me neco vice dni bolelo pri hrani na kytaru...Drobák píše:já to pochopil tak,že ho bolí až po určitý době hraní a ne když na něco šáhne ne?to je podle mě špatno technikou,člověk má hrát právě tak aby ho nic nebolelo a když ho něco bolí tak právě tim že má špatnou techniku,blbý držení atd...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
To sem míva taky. Bylo to způsobeno nepřirozeně vykrouceným palcem + vyvíjení velkého talku na něj. Dej si pár dní pauzu a mělo by to být v klidu. Jak tě to přejde tak zkus chytat krk jinak a nedrž ho křečovitě
.
Nedávno sem měl obdobný problém:
Otřesně mě bolel ukazovák (Pouze při hraní). Když sem držel barré nebo nějaký "normální" akord tak to nebolelo. Bolel jenom když sem držel "drop chord" (
) . Nevíte čím to mohlo být?

Nedávno sem měl obdobný problém:
Otřesně mě bolel ukazovák (Pouze při hraní). Když sem držel barré nebo nějaký "normální" akord tak to nebolelo. Bolel jenom když sem držel "drop chord" (
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008