začatečnik jak naladit kytaru
Pravidla fóra
začatečnik jak naladit kytaru
koupil sem si elektrickou kytaru a taky ladičku/kytarova digitalni ladička stagg tu-c/vubec nevim jak pracuje, muže mi někdo poradit ,popřipadě poslat podrobny navod ale opravdu podrobny jak pro blbce děkuji předem.
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
co si cekal od staggu
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
me taky napadla poznamka na stagg. ta ladicka prej ani neladi presne 
pokud je to chromaticka ladicka, tak zahraj na horni strunu, a nalad na E, na druhe A, treti D, ctvrta G, pata H, sesta E. a mas to.
pokud je to chromaticka ladicka, tak zahraj na horni strunu, a nalad na E, na druhe A, treti D, ctvrta G, pata H, sesta E. a mas to.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
ja vím moje nejvetsi chyba zïvotaPidin píše:to sedí od někoho kdo má kombo STAGGKORTY píše:co si cekal od staggu
www.metallica-band.ic.cz
Tak po přečtení tohoto komentáře (četl jsem odshora pěkně) jsem málem vyprskl na monitor dva gumové bonbony co jsem zrovna žvýkalKORTY píše:co si cekal od staggu
No jinak prostě to tam píchni a trsej, volume naplno, kobylkáč a mělo by to jet. Taky baterku mít novou pomůže, ta moje tak trochu zleniví, když je baterie slabá...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem