To si děláte p***l? Jedině že bys hrál ještě na Fendera.Sami píše:Souhlasím, aspoň teda mají nejvíc zkreslení z ampů, na které jsem doposud hrál.KORTY píše:Crate fw120H
Cate GLX 1200H
Tyhle řeči snad nemůžete myslet vážně.
To si děláte p***l? Jedině že bys hrál ještě na Fendera.Sami píše:Souhlasím, aspoň teda mají nejvíc zkreslení z ampů, na které jsem doposud hrál.KORTY píše:Crate fw120H
Cate GLX 1200H
jo ESH, tu bych chtěl někdy mítdlouhovlasac píše:Já si myslim, že poměrně slušný a dostupný je buď ESH 2000, nebo Rockwell. z bazáče.
Ja to myslím vážněSaul píše:To si děláte p***l? Jedině že bys hrál ještě na Fendera.Sami píše:Souhlasím, aspoň teda mají nejvíc zkreslení z ampů, na které jsem doposud hrál.KORTY píše:Crate fw120H
Cate GLX 1200H
Tyhle řeči snad nemůžete myslet vážně.
Máš pravdu nehrál to bude možná tímMaples píše:nerad rozvíjím takovou ostřejší dohadovací diskuzi, ale v tomto případě se vás bohužel musím zeptat, páč mi to nedá....
Myslíš to také ve smyslu toho, že jsi nehrál nikdy na hi-gain celolampovej zesík? jestli ne, tak bych to pochopil.)
Taky sem nehrál na žádný hu-gain celolampu.Maples píše:nerad rozvíjím takovou ostřejší dohadovací diskuzi, ale v tomto případě se vás bohužel musím zeptat, páč mi to nedá....
Myslíš to také ve smyslu toho, že jsi nehrál nikdy na hi-gain celolampovej zesík? jestli ne, tak bych to pochopil.)