Za mě Corta ale to usuzuju jen kvuli vzhledu s žádnou jsem neměl tu čest
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
za mě ibánězu. s indickým jacksonem nevím nevím. ten cort se mi ale vůbec nelíbí. no a ta ibanez taky nic moc ale v týhle cenový relaci to se nedá čekat nic jinýho.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Za mě Corta Ještě se nemůžu nazvat kytaristou (maximálně tak teoretikem ), ale nikde jsem na něj nečetl nic špatného. Maximálně tak co se týká jeho vzhledu, který je mírně extravagantní... Já do něj rozhodně půjdu. Přestříkat lak a HW vyměnit za chromovaný se dá vždycky.
Asi jsem se zamiloval do té Cortky a to jako fakt du setrit
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
no tremolo se dá vždycky sundat (teda alespon ta paka) ja si myslim že ja to uš by mohlo být kvalitní tremolo ne?
KORTY píše:no tremolo se dá vždycky sundat (teda alespon ta paka) ja si myslim že ja to uš by mohlo být kvalitní tremolo ne?
v tehle cenove kategorii je to porad rekl bych z casti na nahode , ja osobne bych si tremolo koupil (myslim Floyda) jen u kytary s cenou kolem 15 a vys(tj pokud mozno vyhnout se Cine , Indii apod)
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:) Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
já ti sice neporadím kterou vybrat protože Corta a Ibanezu jsem neměl v ruce ale toho Jacksona mám, mám ho cca 7 měsíců a jsem nadmíru spokojen, za tu cenu super kytara. Ty snímače jsou sice nějaký tovární Jackson ale podle mě hrajou dobře na to kolik ta kytara stojí. Myslim si že miještě vydrží dlouho. V prodjeně když jsem jí kupoval tak jsem se radil s prodavačem a taky jsem právě váhal mezi tou Jacksonkou a Cortem ale prodavač mi doporučil toho Jacksona.