me se od nich nejvic libi The Wall (ve spojeni s filmem neskutecny zazitek a kdyz sem to videl nedavno podruhe, libilo se me to dvakrat vic
Pink Floyd
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
Pink Floyd
tahle skupina me tady celkem zasadne chybi. tak piste co vas o nich napadne. mate radsi starsi silenosti nebo znamy veci jako The Dark Side Of The Moon nebo The Wall? no proste piste.
me se od nich nejvic libi The Wall (ve spojeni s filmem neskutecny zazitek a kdyz sem to videl nedavno podruhe, libilo se me to dvakrat vic
). pak mam hodne rad The Piper At The Gates Of Dawn ze starsich. no a Dark Side se me taky libi a Wish You Were Here je taky good...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Já mám nejradši asi The division bell - hlavně kvůli zvuku. Výborný album je třeba Wish you were here - song "shine on your crazy diamond", ale ten zvuk! Já si prostě potrpim na zvuk novej - takže uplně nejradši poslouchám jejich živáky - z 90tých let.
Jinak na Pink Floyd jsem i osobně byla, ale bohužel mi bylo pouhých 9, takže si pamatuju pěkný kulový:(
Jinak co říkáte na nový album Gilmora - on the Island? No ono už asi moc nový neni...
Jinak na Pink Floyd jsem i osobně byla, ale bohužel mi bylo pouhých 9, takže si pamatuju pěkný kulový:(
Jinak co říkáte na nový album Gilmora - on the Island? No ono už asi moc nový neni...
Pink Floyd jsou klasika, film jsem neviděla, ale chystám se. .. máme dom takovou menší sbírku, od těch nejstarších ( třeba se songem Bike
), přes Animals, až po Wall a podobně...
A nedávno byl v Praze Roger Waters
A nedávno byl v Praze Roger Waters
akustika Strunal
Ibanez RG321 MH
VOX - AD Valvetronix- Chrome "XL" Serie AD15VT-XL
příslušenství ( kabely, trsátka, čistidla, struny
)
Ibanez RG321 MH
VOX - AD Valvetronix- Chrome "XL" Serie AD15VT-XL
příslušenství ( kabely, trsátka, čistidla, struny
The Wall je legendrání, emotivní a další spousta přívlastků se může ještě napsat. Prostě nářez řekl bych.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
nejvíc mě zklamaly ty nejnovější koncerty , ač Davida Gilmoura považuji za jednoho z nejlepších kytaristů světa (spíše ale po skladatelské stránce) tak mě ůplně dostalo( bohužel negativně) jeho turné on an island.Koncerty které hrál v dobách pink floyd byly absolutně bez chybičky, ale čim je starší tím dělá víc chyb hlavně v solech ,pro laika asi nepostřehnutelné ale pro nás ... (zdá se mi co solo to halda chyb ,ale snad na každym koncertě co sem viděl)
Jinak on an island považuji za nejlapší album co sem kdy slyšel , jak po stránce skladatelský tak i zvukovy, je vidět že Gilmour na ty aparáta za miliony dolarů fakt má
Jinak on an island považuji za nejlapší album co sem kdy slyšel , jak po stránce skladatelský tak i zvukovy, je vidět že Gilmour na ty aparáta za miliony dolarů fakt má
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
no floydi mě ani moc nebrali dřívávějc ale poslední dobou je začínám docela žrát...film je kotelní dílo a z muziky mam nejradši the wall live - ty zvuky co tam gilmour vyluzuje z toho strata svýho sou naprosto geniální...ale jako všude maj hodně promakaný aranže a tak..mazec...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
Tisicere diky, v patek v tom pripade nejdu nikam parit ;]framikoin píše:ve ctvrtek 24.5. na ČT2 v 21:40 The Wall a v patek 25.5. v 21:55 The Dark Side Of The Moon (bohuzel uz bez Waterse). nenechte si ujit!
ad topic - Dark Side je moje srdcovka, pisen High Hopes je taky uzasna [a ten klip
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus