Kabel-ano, či ne?
Pravidla fóra
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Kabel-ano, či ne?
Cuuzec, právě mi dosloužil levnej Staggovske
kááblík, tak se poohlížím po něčem lepším...mnoo mám takový dotaz...mám kejtru Squier by Fender Bullet strat a Stagg 15W...(to vsechno ZATIIIM nez neco nasetrim
) ...mnoo a potrebuju se zepat, jestli se mi treba i u takovto kytarky (na nu si teda nestezuju) vyplatí si na ten kabel připlatit...konkrtně mám na mysli kabel ProCo sir tweed... a maly dotaz ete, tech 6m mi bude stacit aji na nejaky ten koncertik nee? ...takze mam do toho vrazit ty prachy bo radsi koupit neco levnejsiho? dik za rady 
O kabelech je tu thread, pokud ti jde o dobry pomer cena/kvalita, tak jednoznacne metraz a konektory Neutrik.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
osobně mám dobrou zkušenost s kabely Proel v metráži a s tím koupené konektory. Jednozančně to asi vycházi v poměru cena kvalita nejlíp. Tím nemyslím přímo kabely proel, ale všeobecně koupit kabel v metráži a k tomu konektory. Nejlépe fakt ty neutriky. Jinak pokud víš, že ti vydrží tak je dobrý klidně teď koupit kabel pořádnej a drahej. Protože v budoucnu by jsi ho stejně kupoval.
Jinak 6m na koncert musí stačit.
Jinak 6m na koncert musí stačit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
já bych se urcite primlouval za proely, a k tomu neutriky. vyjde to vážně dobře
jinak ja mam 9m kabel
a v některých chvílích mi to nestačí ani do zkušebnyy 
ne dělam si srandu, 6 metru je bohatě dostačujíící
jinak ja mam 9m kabel
ne dělam si srandu, 6 metru je bohatě dostačujíící
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
ja mam ted 4 konektory proel a vetsi sh*t jsem vazne uz dlouho nemel...
to uz je snad lepsi i nejaky noname co je na bespecu
takze doporucuju neutriky... v pripade domaci samovyroby
ale stejne budu vzdy kupovat planet waves... nikdy me jeste nezklamaly a ty jejich konektory, ktere se jen tak lehnce nevyskubnou, maji taky neco do sebe...
takze doporucuju neutriky... v pripade domaci samovyroby
ale stejne budu vzdy kupovat planet waves... nikdy me jeste nezklamaly a ty jejich konektory, ktere se jen tak lehnce nevyskubnou, maji taky neco do sebe...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
3 kabely Bespeco, ktere jsem vlastnil, se po chvili uplne rozpadli a navic slysitelne kazily zvuk. Je to ta nejlevnejsi rada, mozna delaji neco lepsiho, ale tato zkusenost me odradila.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, nevim co k vánocům od babiček tak sem se rozhodl, že taky si vezmu asi nějaký dražší kábel, potřeboval bych kvalitní pokud možno nějak aby omezoval vazbu. protože se svym Warvickem mam volume na 1/3 a už to vazbí a je tam strašnej brum takže hledám co nejlepší řešení, možná si přidám a zkusim ProCo Sir Tweed anebo zkusim ten Planet Waves Cricuit Breaker
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Tak já používám kabely planet waves, klotz a mám jeden i od smrčky a ani ve studiu jsem mezi nima nezaznamenal rozdíl. Hrajou všechny výborně.
1 Klotz mě stál 659
1 smrčka cca 700 (včetně pošty)
1 Planet 950 (dostal jsem zadara)
Klotz i smrčka maj neutriky. Klotz a Planet maj zlacený jacky.
1 Klotz mě stál 659
1 smrčka cca 700 (včetně pošty)
1 Planet 950 (dostal jsem zadara)
Klotz i smrčka maj neutriky. Klotz a Planet maj zlacený jacky.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
taky mam planet waves a spokojenost...mam pocit ze se na ne muzu spolehnout vic nez na ty co sem si delal sam nebo na ty levny koupeny sunty, ty co vodesly uz po 14 dnech...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja asi pujdu do 6m Planet Waves - toho nejdražšího 
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
můj učitel na kytaru, který píše např. recenze pro Muzikus(profesionální hráč). dělal test a nejlepší kabely, které neořezávají/neubírají signál jsou Monster cables, nic jiného už nepoužívá
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Tak až mi bude Carsten z pedaleru posílat Phantom Overdrive (ještě není na trhu - upravenej Blues Devil
) tak mi k tomu hodí dva kábly Fulltone. Maj tam třímetrový za 20 euro, tak sem si řek že to je celkem v pohodě a snad budou dobrý. 
Jinak teď jsem čuměl co jsou zač ty Lava kabely a úplně mě dostal ten kit na výrobu spojovacích kabelů na krabičky bez použití pájky.
Huha do toho pudu. 
Jinak teď jsem čuměl co jsou zač ty Lava kabely a úplně mě dostal ten kit na výrobu spojovacích kabelů na krabičky bez použití pájky.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."