Repro 2.1 k PC

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Repro 2.1 k PC

Příspěvek od rotten77 »

Zdarec. Už mě začíná štvát moje mosntrózní sestava zesilovač (cca 10x30x30 cm) + bedny (cca 60x30x30 cm) k PC. Zabýrá to zbytečně moc místa a zvuk je není nic extra. Hraje to ale ...

Proto teď řeším nějakou 2.1 sestavu k PC. Cena tak 500 - 1000, možná i víc, když to bude stát za to. V těchto vodách se moc neplavím, takže sem se obrátil na vás.
Jediné požadavky co mám jsou
- 2x satelit, 1x subwoofer
- dálkové ovládání (na kabelu) s ovládání hlasitosti a jackem na sluchátka (subwoofer chci mít na zemi, tak ať se při zesilování nemusím válet pod stolem). Ještě by byla možnost, aby ovládání + sluchátka byly na jednom ze satelitů, ale upředňostňuji verzi s ovládáním zvlášť.

Jako ideální se zdají Logitech S-220 http://www.pchardware.cz/main.aspx?CLS= ... _ID=191080...

Jo, ještě účel - na hudbu (poslech), hry nehraju (cca 1hod týdně), na mastering je opravdu používat nebudu :-)
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Logitechy jsou fakt dobrý, já mám podobný už asi 6let, výkon asi podobnej, ale tehdy stály 1100,-, tak nevím, jestli tak zlevnil materiál, nebo tak šetří a kvalita bude zvláštní... K počítači to docela stačí, i když vypadaji jako prdítka.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

no hele já bych ti doporučil taky logitechy ale x-230 měl jsem je dlouho, sice teda v 5.1 verzi ale to je to samé akorát o tři víc no... hrajou perfektně za tu cenu. teď má sice z5500 ale kdybych je neměl tak se určitě spokojím s tamtěmi
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Alesh píše:no hele já bych ti doporučil taky logitechy ale x-230 měl jsem je dlouho, sice teda v 5.1 verzi ale to je to samé akorát o tři víc no... hrajou perfektně za tu cenu. teď má sice z5500 ale kdybych je neměl tak se určitě spokojím s tamtěmi
Ty 320 mám doma a absolutní spokojenost, na bežné hudební "aplikace" úplná pohoda, takže kdybys oželel to dálkové ovládání, tak jdi do tohohle.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“