Tonsil
Pravidla fóra
Poláci,ujdou (asi jako naše TVM). Ale spíš Hi-Fi. Na kytaru vol radši osvědčené značky.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Dělali i něco "vhodného pro kytary", ale jelikož jsem to u nikoho neviděl a ani o nikom neslyšel,že to má,tak soudím,že se to asi moc nepodařilo. Zkrátka,nečekej od teho žádný zázrak. Radši kup za 3000 2 bazarový Celestiony nebo Emi a řekni tatovi,ať ti helfne s bednou (pak i zaplatí matroš na ni. Teda já bych to tak udělal,vidouc,že má synátor lepší zájmy než drogy - nemít samí baby).
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Re: Tonsil
Já jsem, kdysi dávno koupil jeden reprák Tonsil GD 30/50 4 ohmy a měl jsem ho v bedně. Nic světoborného to nebylo, ale já jsem začínal, tak jsem s tím byl spokojenýHanzbiker píše:Hej znáte někdo tuhletu značku...jedná se tu o repráky...
ARIA PE-DLX, Danelectro Wasabi Forward - Reverse Delay, DANELECTRO - Fish & Chips 7 Band EQ, BESPECO VM10 Volume pedal, CRATE V 3112