To vypadá spíš na zakázkovou řadu, nebo nějakou starou řadu od Epiphone [spoň se mi zdá, že na hlavě je Epi.]
Epi v jednu dobu vyráběl i straty, takže je to celkem možný. Ale vypadá to spíš na zakázku, nebo ,,home-upgrade."
Mrkal sem po těch epi hlavách tahle třída je snad jediná,co jí má takovou,ostatní epi straty maj uplně jiný hlavy,viz níže.proto sem tuhle možná na první pohled poznal,takovou hlavu sem u epi opravdu nikdy neviděl,jinak tělo je jak u ÉTéček..
No já sem moc epi-stratů neviděl,do nedávna sem ani nevěděl že se vůbec dělali v celkem tak hojné míře,ale když už sem nějakej zhlédl tak vždy stou "hokejkovou" hlavou,ale to neznamená že tamto jsou nějaký rarity,jen tim argumentuju to,proč sem z počátku říkal že má asi atipickou hlavu...
Moleek píše:Jeden kluk ze školy má EPI fat strata s takovou hlavou a pak ještě sem viděl poměrně moderně vyhlížející tele s takovou hlavou.. ale to už nenajdu...
Moleek píše:Jeden kluk ze školy má EPI fat strata s takovou hlavou a pak ještě sem viděl poměrně moderně vyhlížející tele s takovou hlavou.. ale to už nenajdu...
Ne tohle je ta novější hlava.. já myslim s tou zubatou.. Jinak podle historie v qipu to tele je černý a maj ho Attic Vanity .. Ale na BZ ta fotka už neni