Amati
Pravidla fóra
Amati
Pořád mě zaráží proč každej na Amatky nadává.. Bez nich by byla polovina bubeníku v ČR v .........! Máte stejný názor nebo opačný???
Dám anketní otázku. zajíma mě jen, kdo by to cjtel jeste....
Dám anketní otázku. zajíma mě jen, kdo by to cjtel jeste....
Sonor Smart Force double kick set Brushed Copper ( 2x22"/10"/12"/13"/14"/16"/14"snare)
el.kytara: Harley Benton LP Progressive line, Randall RD1H, homemade 2x10" Celestion box. Ibanez Talman, baskytara Cort Action, Alesis IO 26
el.kytara: Harley Benton LP Progressive line, Randall RD1H, homemade 2x10" Celestion box. Ibanez Talman, baskytara Cort Action, Alesis IO 26
Teda
Cekal jsem, ze tohle tema se chytne a vy nic:) skoda:(
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Inu je tu opravdu hodně bubeníků
Podle mě je to taky sh*t, ale bubeník nejsem a nikdy sem na ně nehrál, ale kamarád, co hrál na bubny o nich měl veselý prupovídky a taky jsme měli jednou pro školu nějakej výchovnej koncert skupiny Jumping Drums a ten chlápek co je ved, tak amátkám prej říká čtyřdobý bubny-prej na ně zahraje čtyři doby a rozpadnou se
to mluví snad za vše
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- Jesper Strömblad
a divíte se, že n to všichni nadávaj??? nikdo se to nestará, ty bubny už sou letitý a maji odsloužíno.... ale zkuste je někdy pořádně zrestaurovat...
a taky vemte v potaz, jak ty který amátky sou starý a na jakou muziku byly tenkrát vyráběný.....
a taky vemte v potaz, jak ty který amátky sou starý a na jakou muziku byly tenkrát vyráběný.....
IN FLAMES
Ceremonial Oath, Dimension Zero, Hammerfall, Sinergy, Poltergeist
Ceremonial Oath, Dimension Zero, Hammerfall, Sinergy, Poltergeist
jj... souhlas, kamarad jedny mel a az na kopak byly dost v pohode... uplne nejlepsi byl virbl... ten ma jeste ted.Jesper Strömblad píše:a divíte se, že n to všichni nadávaj??? nikdo se to nestará, ty bubny už sou letitý a maji odsloužíno.... ale zkuste je někdy pořádně zrestaurovat...
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
tak clovek nemusi byt uplne blbej a ty bici si muze zrekonstruovat jako ja... koupil jsem je za 2500 a udelal jsem si z nich bici minimalne za 4500.- ja teda mam na amatky vsechno dobry.... to same Jolana, sice jolana a Fender se nedaji srovnavat, ale, kde by byli cesti hudebnici, kyby nemeli jolanky????? tot otazka pomerne dulezita, jelikoz je to pravda... nemluvim o novodobem Staggu, ale zamyslete se nad tim.... me se to zda jako podstatna vec cesky hudby... kdyby nebyli amataky a jolany, jsme v P*****.
mluvim o amati obecne, samozrejme je nemuzu srovnavat se sonor, ale treoufnu si rict, ze se mi na ne (na moje) hraje tisickra lepe nez na Ludwigi za 9900.- mame je ve zkusebne...... Amatky maji rozhodne pevnejsi poctivej kovovej hardware... tamto vypada jako nalakovanej kus plastu... nebojim se do amatek riznout, kdyz neco zkurvim, koupim za tri kila tu vece novou..... to je dalsi vyhoda, na amataky je vse k sehnani, coz na takovy Peaveyw Radial Pro neni.....
no ja myslim ze bez amatek by bylo urcite v Cesku min bubeniku., zatim neznam bubenika kterej by nezacinal s amatkama, ato s tim ze nejsou kvalitni tak to je pravda ale taky se ouknete na jejich rok vyroby vmte si jinny znacky taky v ty dobe byly na H**** a docela bych bral kdyby zas zacaly amatky svou vyrobu....
COže?! Amáty že maj poctivej HW?! Větší blbost jsem neslyšel, ten hardware je právě na nich to nejhoršíKuba píše:mluvim o amati obecne, samozrejme je nemuzu srovnavat se sonor, ale treoufnu si rict, ze se mi na ne (na moje) hraje tisickra lepe nez na Ludwigi za 9900.- mame je ve zkusebne...... Amatky maji rozhodne pevnejsi poctivej kovovej hardware... tamto vypada jako nalakovanej kus plastu... nebojim se do amatek riznout, kdyz neco zkurvim, koupim za tri kila tu vece novou..... to je dalsi vyhoda, na amataky je vse k sehnani, coz na takovy Peaveyw Radial Pro neni.....
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
ty vado amati rozhodne vrátit naš bubeník je ma a to je nadhernej zvuk no akorat hit-hat se musel měnit protože byl trochu víc použitej ale ted mame dva hit-haty jeden je otevřenej a da se zavírat a druhej je pořád zavřenej mazec při přechodech
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
-
facha.music
jsem pro
Jsem pro s jedinou podminkou, aby prisli s novou mechanikou. Ta jejich z duralu nebyla nikdy moc kvalitni. Za sociku se taky tyhle bici prodavaly s bilejma blanama, coz si vzpominam, ze taky nebylo nic moc. Na vlastni oci sem videl i kozenou blanu na kopaku. Z plechu se docela ujala hi-hatka. Posledni Amati sada mela rampu, ale to taky moc nevydrzelo. Tenkrat v Muzikusu na ne delal recenzi Smetáček, kterej ty bicí zrasil asi tak za 14 dní, proste se mu rozpadly pod rukama-nohama. Ale Smetáček byl vzdycky reznik... Otazka je taky cenova a pokud bychom chteli kvalitu, prodejni ceny by se asi predpokladam moc nelisily od konkurence, ktera by mela tu vyhodu, ze je rokama proverena. Na druhou stranu ceska zrucnost je obecne znama, takze si myslim, ze by mohli delat velmi slusny bici. Sory, ze jsem se tak rozepsal - to je z nostalgie, ale nebejt Amati, spousta z nas tady snad ani nehraje...
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, bubenců je, bylo, a asi pořád bude málo. Bez starých dobrých Amátek by byla i tak vzácných bubeníků sotva třetina. Pravda, bejvaj to celkem křápy, ale na začátek to stačí, a když se na to vykašlete, o moc peněz nepřijdete. A když Vás to chytne, tak si koupíte třeba Pearly. 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Stačí se podívat dneska na Amati dechy - jsou to nádherný poctivý a kvalitní nástroje, saxofony jedna báseň, kdyby v dnešní době znovu zavedli i bicí, jistě by to byl obrovskej přínos, kvalitní a ne zbytečně předražená značka...měli by si to rozmyslet, beru to tak, že i ty bicí by vypadaly v téhle době slušně, stačilo by jen trochu zapracovat...určitě si nepředstavuju, že by to byly nějáký šlupky... 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Amatky jsou hodně o kusu, mam kamaráda, kterej má doma 3 Amati klarinety, každej hraje uplně jinak, ten jeden nebyl nejhorší ale už je nesnášel-prostě mu nestačili. Teď má Büfeta za 115 000. Jinak já si chtěl kupovat pozoun, nejdřív jsem zkoušel Amati, vybíral jsem asi z 6, ale ani jeden nehrál pořádně. Nakonec jsem si pořídil King (USA) a to je nástroj. Hraje "brutálně". Jinak asi všichni dechaři začínali na Amati, Lidl, nebo V.F Červený, ale neznam nikoho pokročilího, kdo by hrál na Amatku.Maples píše:Stačí se podívat dneska na Amati dechy - jsou to nádherný poctivý a kvalitní nástroje, saxofony jedna báseň, kdyby v dnešní době znovu zavedli i bicí, jistě by to byl obrovskej přínos, kvalitní a ne zbytečně předražená značka...měli by si to rozmyslet, beru to tak, že i ty bicí by vypadaly v téhle době slušně, stačilo by jen trochu zapracovat...určitě si nepředstavuju, že by to byly nějáký šlupky...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::