Snímání komba mikrofonem a zapojení do mixu
Pravidla fóra
Snímání komba mikrofonem a zapojení do mixu
zdar mám tenhle mix: http://kytary.cz/tapco-by-mackie-mix-12 ... 88:0:0:1:0
no a chci se zeptat jestli když snímám kombo mikrofonem jestli mužu kabel od mikráku strčit do LINE vstupu(jacky pod vstupy pro mikrofon) nebude to problem??? sory za mou tupost ale nemám s mixama moc velký zkušenosti.....dík
no a chci se zeptat jestli když snímám kombo mikrofonem jestli mužu kabel od mikráku strčit do LINE vstupu(jacky pod vstupy pro mikrofon) nebude to problem??? sory za mou tupost ale nemám s mixama moc velký zkušenosti.....dík
- Jens Ludwig
- Odborník
- Jens Ludwig
- Odborník
tak teď si asi nerozumíme...
z tvého prvního postu sem pochopil, že chceš mikrofon, kterej bude u kytarovýho komba zapojit do mixu do LINE vstupu....
a z druhýho příspěvku sem pochopil, že na tu samou šavli chceš bodnout ještě mikrofon pro zpěváka - je to tak???
a nebo potřebuješ 4 šavle na zpěvy + další šavli na kytaru???
z tvého prvního postu sem pochopil, že chceš mikrofon, kterej bude u kytarovýho komba zapojit do mixu do LINE vstupu....
a z druhýho příspěvku sem pochopil, že na tu samou šavli chceš bodnout ještě mikrofon pro zpěváka - je to tak???
a nebo potřebuješ 4 šavle na zpěvy + další šavli na kytaru???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Jens Ludwig
- Odborník
no, na tom linkovým vstupu nemáš možnost nastavení citlivosti (GAIN) takže to bude docela o ničem - signál bude mít strašně nízkou úroveň...
to leda, že bys pak použil nějakej mikrofonní předzesilovač (třeba oblíbený Behringer MIC100)
to leda, že bys pak použil nějakej mikrofonní předzesilovač (třeba oblíbený Behringer MIC100)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
- Jens Ludwig
- Odborník
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- einsteincz
- Kontaktovat uživatele:
ja nvm my si v gráži občas postavíme velký aparát a to už je potom docela nutné kombo přizvučit
i kvůli směrovosti komba
http://www.ozvuceni-quartet.cz - light and sound service, Kurzweil player 
- Jens Ludwig
- Odborník
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
a nebo ještě líp, ať si koupí silnější kombo. Zvučení kyta ve zkušebny je nanic... zkušebna je malá a je lepší, když má každej nástroj svůj aparát. měly byjste s tím dost problému, kybyjste chtěli i ve zkušebně snímat nástroje mikrákama.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.