Bezpražce

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
cenda

Příspěvek od cenda »

du-lo píše:zkousel sem to v kytarach a docela sranda .. jen ten zvuk mi prisel takovej.. no neohrabanej .. na punk to neni :lol:
to máš štěstí já když sem tam byl tak vysela tak vysoko že sem na ni nedosáh abych mohl ozkoušet.... ale fakt mě to taky moc zajímalo...
José

Fender ashbory

Příspěvek od José »

Sice brutální nekroposting, ale teď se na bazaru válí za šest a půl, za to už mi přijde dost zajímavá...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Fender ashbory

Příspěvek od KIWI »

José píše:Sice brutální nekroposting, ale teď se na bazaru válí za šest a půl, za to už mi přijde dost zajímavá...
Jo to je hofa, ten uz to prodava od ledna..mozna to hodil na bazar akorat nove.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Jazzman
Rádce

Re:

Příspěvek od Jazzman »

To seš dobrej magor. Jedinej basák, kterýho jsem viděl slapovat na bezpražec je Claypool. Taky se tím hodně proslavil :wink: . Ona je to totiž teoreticky kravina, protože zvuk slapu ti vzniká udeřením struny do posledního pražce, ap okud tam ten pražec není, tak je ot divný, že :D . Ale asi to jde, jen to není úplně typický slap...
Netuším, proč je magor, na bezpražec se také dá hrát slapem ( a často hraje ), nebo možná nikdo lidem, jako Christian McBride, neřekl, že to nesmí dělat. Slapový tón vzniká plesknutím o hmatník, je jedno, jestli jsou tam pražce. Jak se asi slapuje na kontrabas? Typický slap je nevlastní bratr běžného pracího prostředku. Na jednom z nejmladších hudebních nástrojů na světě, který se takhle rychle vyvíjí, bych zatím žádný nezpochybnitelný standard nehledal :wink:
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Odpovědět

Zpět na „Hraní na baskytaru, tabulatury“