Mám dva typy...tak kdyžtak okomentujte, hlasujte, raďte...
elektroakustika - klasika
Pravidla fóra
elektroakustika - klasika
Ahoj, chci koupit nějakou elektoakust. nylonku... Něco na co se bude dát hrát...
Lakland skyline 55-02
EBS HD350
EBS neo-112 (2x)
-----------------------------------
EBS HD350
EBS neo-112 (2x)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Ani jednu
1. Jeste jsem nehral na fungujici akustiku od Fendera a uz vubec ne nylonku.
2. Cort - za ten peniz, bych koupil akorat snimac, pokud bych to s tou klasikou a nylonkama myslel vazne - ta kytara jednoduse nemuze hrat.
Klasicka kytara je neco uplne jineho nez nejake jumbicko k taboraku, nebo elektricky set. Klasicka kytara, aby opravdu hrala, nemuze stat mene nez 15000,-
1. Jeste jsem nehral na fungujici akustiku od Fendera a uz vubec ne nylonku.
2. Cort - za ten peniz, bych koupil akorat snimac, pokud bych to s tou klasikou a nylonkama myslel vazne - ta kytara jednoduse nemuze hrat.
Klasicka kytara je neco uplne jineho nez nejake jumbicko k taboraku, nebo elektricky set. Klasicka kytara, aby opravdu hrala, nemuze stat mene nez 15000,-
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
tak bych tak nejak souhlasil ze to moc hrat nebude...v tyhle cenovy relaci to bude vsechno prast jako uhod...asi by bylo nejlepsi si je vosahat a vzit si tu ktera ti bude vic sedet, ale moc rozdil tam nebude..
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Že jsem se vás vůbec na něco ptal...to jsou mi rady. Takovýhle řeči jako: za tyto prachy to rozhodně hrát nebude... mám fakt rád. Jen jsem chtěl vědět, jestli někdo má s některou z nich osobní zkušenost, případně by mi někdo doporučil nějakou jinou v téhle ceně...
Jsem basák, tudíž přes kytary moc nevidím. Nechci to na virtuozování, ale jen na občasné hraní (Kryl...).
Jsem basák, tudíž přes kytary moc nevidím. Nechci to na virtuozování, ale jen na občasné hraní (Kryl...).
Lakland skyline 55-02
EBS HD350
EBS neo-112 (2x)
EBS HD350
EBS neo-112 (2x)
- Nero
- Rádce
No vždyť říkám na co ji chci... na Kryla.
Občas pořádám takový vzpomínkový akce. Už jsem 1 elektroakustiku měl, ale tu nejlacinší, takže šunt. Chci jen něco, co nebude dělat nějaký pestvo (drnčet o pražce, neladit...). Jinak o zvuk mi až tak nejde, moc do toho vrážet nechci...
Občas pořádám takový vzpomínkový akce. Už jsem 1 elektroakustiku měl, ale tu nejlacinší, takže šunt. Chci jen něco, co nebude dělat nějaký pestvo (drnčet o pražce, neladit...). Jinak o zvuk mi až tak nejde, moc do toho vrážet nechci...
Lakland skyline 55-02
EBS HD350
EBS neo-112 (2x)
EBS HD350
EBS neo-112 (2x)
- Nero
- Rádce
Ptám se ještě jednou - potřebuješ nutně elekttroakustiku?Gerald píše:No vždyť říkám na co ji chci... na Kryla.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Pokud ti nejde o zvuk, tak je vlastně jedno, co koupíš... Za tyhle peníze si moc vybírat nemůžeš, a hlavně - za tyhle prachy je to prostě kus od kusu. Doporučuju tedy obejít co nejvíc obchodů v tvém okolí, ozkoušet je a uvidíš.
Ad ten Fender - je to docela snesitelný, pokud potřebuješ aby to hrálo a nečekáš virtuozní zvuk, tak ho klidně ber. S cortem zkušenosti nemám.
Ad ten Fender - je to docela snesitelný, pokud potřebuješ aby to hrálo a nečekáš virtuozní zvuk, tak ho klidně ber. S cortem zkušenosti nemám.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Řekl bych že Kryl zrovna ve vysokých polohách nehrál. Jinak když to umíš, vypadá daleko lépe hraní ve vysokých polohách, když kytara nemá výřez. Aspoň dle mého.felixx píše:já neznám ani jednu, ale pokud neplanuješ virtuozní hru ve vysokých polohách, ber kytaru bez výřezu - žere to zvuk
Jinak souihlas ohledně zvuku u kytary s výřezem a bez.
U Furcha jsem chvilku zkoušel jednu klasiku s nylonkama a velice příjemně mě překvapila. Stála asi 11.
felixx píše:já neznám ani jednu, ale pokud neplanuješ virtuozní hru ve vysokých polohách, ber kytaru bez výřezu - žere to zvuk
Kdyz si koupis kytaru s vyrezem tak si nemyslim, ze by to "zralo zvuk" - vetsina kytar s vyrezem maji vetsi telo prave proto aby se kompenzoval ten kus co tam chybi...
Ale samozrejme, na Kryla opravdu vyrez neni potreba...
Stop dreaming, start playing!
- white_wolf