vikicek píše:Už dlouho drtim těžší hevy metalový songy a sóla v nich , abych se v týhle sekci mohl pochlubit ... ale ještě se mi nic nedaří dotáhnout do konce ... proto sem se naštval a vzal jsem to punkově. A taky se svym feelingem ... líbí ?
Trackill píše:Ach jo, zas byl můj příspěvek přehlídnut... Byly doby, kdy ti to ihned ohodnotilo 10 lidí, kdy skvěle fungoval Jam Seasson...
Z toho si nic nedelej, me taky nikdo uz nehodnoti, jinak tovoje nahravka je pekna Jen uz jsem asi zdegenerovany z toho co poloucham a cekal jsem tak po pul minute nejaky distortion a poradnou rez
Trackill píše:Ach jo, zas byl můj příspěvek přehlídnut... Byly doby, kdy ti to ihned ohodnotilo 10 lidí, kdy skvěle fungoval Jam Seasson...
Z toho si nic nedelej, me taky nikdo uz nehodnoti, jinak tovoje nahravka je pekna Jen uz jsem asi zdegenerovany z toho co poloucham a cekal jsem tak po pul minute nejaky distortion a poradnou rez
Díky Možná, že to rozpracuju a nějaký distroň tam hodím, to co sem nahrál byl ihned nahraný nápad...
Jinak tvoje nahrávky, paráda, je vidět, že máš nápady...Ta poslední Time to Die se mi hodně líbí...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
martinnik píše:for samorost: je to moc pěkný, co máš za kajtru a kombo?
přijde mi, jak kdyby ti kolísalo volume při sólech.
Ale jinak hezký fakt..
no...s tim solem to je slozity...1. solo mam rozdeleny na dve casti a to druhy na dve casti taky... jinak to je hrany na Ibanezku (uz ani nevim jakou), Na Epiphona Flying V, no a basu na starou Galaxis bass vod Jolany...Pres kombo jsem to nehrál ale hral jsem to pres Amplitube metal...no a je to smixovany...
Pro Bordu13: Tady mas novou namixnutou verzi...Jsem to zkousel mixnout trochu jinak ale ucim se (je mi teprve trinact) . No a tatka to umi lip
...ostatne dik vsem za hodnoceni
jelikož jsou tady samo lepší kytaristi, tak jsem zkusil nahrát nějakou klasickou rockovou baladu. je to specialně pro Metaldistera z youtube, kterej mě o to už dva měsíce přemlouvá. kamarád bejvalej ....
samorost píše:Pro Bordu13: Tady mas novou namixnutou verzi...Jsem to zkousel mixnout trochu jinak ale ucim se (je mi teprve trinact) . No a tatka to umi lip
...ostatne dik vsem za hodnoceni
Kacis píše:jakou presne cast mysli? Ja jsem stairwey to heaven slysel asi 3x z nejakych coveru tak nemuzu posoudit...
A macham rukou aby to vice hralo;-)
No asi dva akordy na konci, ale to sem si spíš tak jako domyslel. Teď mi to tak ani nepřijde. Jo a s tim mácháním, hraj zápěstím. Je to slyšet v tom rytmu že moc mácháš.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
bohuzel nemam infinite kytaru jako Edge ktera drzi neverending sustain takze jenom strat verze dost sem okoukal od Martinnik na youtube
jsou tam chyby, nektery casti hraju jinak a je tam na me moc prepinani nohama (shimmer zvuk - volume dolu, delay zvuk, bez delaye zvuk atd) tak sem to na jednom miste nestihl prepnout a asi 4 sekundy sem nehral ale což hraju to teprve druhy den ja sem takovej pomalej nez neco do sebe trosku dostanu
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge