Srovnání Martin D 28 a Recording king RD 26

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
60'Rock_N'_Roll

Srovnání Martin D 28 a Recording king RD 26

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

http://www.youtube.com/watch?v=jGbW_cmQRxk

já nikdy na D 28 nehrál, ale na tu RD 26 jsem hrál. Takže nemůžu srovnat a nevím, na kolik můžu věřit tomu videu. Myslíte, že ty kytary jsou si zvukem podobní? však ta RD stoji 9000 a ten martin neco kolem 50 000. To je jak srovnavat epiphone s gibson. Já jsem se nakonec rozhodl pro tu RD a pak se kouknu na youtube.com a tam je srovnání s kytarou, o který snim každou sekundu. Co si o tom myslíte? :arrow:
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

I pri te hrube nekvalite zvuku na "tube" je tam nadherne slyset ten rozdil - Vic k tomu nemam, protoze Youtube rozhodne neni misto z ktereho by se dal realne a seriosne zrovnavat zvuk cehokoli s cimkoli.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
60'Rock_N'_Roll

jo, ale mas pravdu, ze tam ten rozdil je docela hezky slyset. No ale tak spatna kytara ta rd 26 urcite neni ne? Nebo alespon za me ne....
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Musel bych ji mit v ruce a to jsem nemel. :cry:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
60'Rock_N'_Roll

jo, ale tak sem rad, ze ste mi nedoporucili tu preklizku, protoze ten masiv je doopravdy znat. Proste ten zvuk ti brni v celym tele. To je fakt zazitek.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“