Poprosím. Uvažuji o koupi digitálního piána do 70.000Kč, ale nevím který vybrat. Máte nějaké tipy a zkušenosti s digitálními piany? Mně se líbí třeba tohle KORG - C-540 - digitální piáno
Nedávno jsem se na podobné téma bavil se svým hudbkářem, který je klávesák na poměrně dost slušné úrovni vystupující jak v několika kapelách, tak i sólově. Říkal že ty Clavinovy jsou v těhle kategoriích dost paráda a že se jima nedá nic zkazit...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
A záleží ještě, jestli chcete přenosné (stage verzi) nebo Nepřenosné. Na jaké účely to chcete? jestli na koncertování, volil bych Stage verzi, například to piano, které jsem uvedl výše. Jestli to máte na domácí hraní, pak bych asi šel do Nepřenosných, ikdyž co se týče herních podmínek, jsou oba klavíry na tom přibližně stejně. A co se týče pedálů, ty se dají dokoupit
Například http://kytary.cz/m-audio-z-sp-2-profi-p ... 52:0:0:1:0
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku) Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40