Koupě levoruke A kytary

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Hudo

Koupě levoruke A kytary

Příspěvek od Hudo »

Panstvo potřeboval bych poradit při koupi akustiky do 5tis.kč.

Jsem uplny začatečnik. Takže nevim jestli lepši nylonove struny nebo rovnou kovove.Jestli je lepši koupit pravoručku a přehodit struny na levoručku.De mi o to že na akustiku se chci naučit hrat a později přejit na elektriku.A když přejdu tak akustiku už jen k ohni.
Jen mě nechtějte učit hrat na pravou tahle možnost nepřipada k uvahu.
Vyběr neni velky pro levičaky ale doporučte mi Středni cestu .

Předem děkuji za pomoc. :) :) :)
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

nemas lepsi zacit rovnou na elektriku, kdyz chces na ni stejne hrat?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

framikoin píše:nemas lepsi zacit rovnou na elektriku, kdyz chces na ni stejne hrat?
asi tak a k ohni si pak akustiku dokoupit....
Pudink28

Příspěvek od Pudink28 »

Ahoj
Já sem na tom podobně až na to že mám akustiku přímo pro leváka.
V krámu mi řekli že je lepší začít na akustiku a pak přejít na elektriku.
Výhodou toho je , že akustika je o něco levnější a je lepší když chodíš do hudebky jen s kytarou a netaháš kombo....teda jestli do tý hudebky chodíš :D
Jo a k těm strunám...já si je prohodila na kovový,ale nylonový sou prej lepší pro začínající.Jenomže mě se nelíbí ten zvuk a nevýhodou je že sou tlusčí naopak ale neřežou tolik do prstů a navíc jsem neviděla elektriku s nylonovýma :roll:
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

elektrika s nylonkama...hmmmm...ten zvuk by mel asi grady ;-)
KORTY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KORTY »

Já bych radsi zacal spis první na aukstiku (westernovku) uc se na ni tak pul roku potom prejdi na elektriku
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

KORTY píše:Já bych radsi zacal spis první na aukstiku (westernovku) uc se na ni tak pul roku potom prejdi na elektriku
Je to podle mě zbytečné. Pokud chce s určitostí hrát na elektriku tak bych s ní i začal. Ale jestli opravdu chceš začít na akustiku tak proč ne. Nejlepší řešení je koupit opravdouvou levorukou kytaru. Jestli se nepletu tak v prípadě naprosto klasické špaňělské kytary je jedno jestli jsi pravák nebo levák, protože ta kytara je symetrická. Jestli kecám tak mě opravte.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
miraslozil

Příspěvek od miraslozil »

:arrow: Pokud chceš časem hrát na elektriku,tak se určitě neuč na nylonku,jak už někdo zmínil,zvuk je na prd...tedy pokud nechceš hrát klasickou hudbu a mě osobně se na nylonky i špatně hraje,ujíždí to pod prsty atd.,ale to už je tady na foru klišé.Já zastávám klasický názor,že začínat určitě na akustiku-např western,navíc si na ni zahraješ kdekoliv a bez komba,určitě se ti doma nestratí ani po přechodu na el.kytaru.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“