Bílý rámeček pro humbucker?
Pravidla fóra
Bílý rámeček pro humbucker?
Ahoj, sháním takovejhle rámeček, ale v bílé barvě, né krémové... chtěl bych si časem pořídit bílé EMG snímače, tak bych chtěl i rámečky bílé a né současné černé co tam mám... víte někdo kde sehnat?? Já jsem fakt asi tupé hovn* když to nemůžu najít.... předem díky za pomoc při hledání.
nebylo by nejjednodušší ten černý přestříkat bílou barvou??? přijde mi to jako nejjednodušší a nejlevnější alternativa.
jiank bílý rámeček jsem ted hledal jestli to někde nevyhrabu, a nikde jsem to nenašel
jiank bílý rámeček jsem ted hledal jestli to někde nevyhrabu, a nikde jsem to nenašel
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
proc uvadis pocet obyvatel?Joey píše:Třeba v Kyjově (13500 obyvatel) v hudebninách, ty rámečky maj. To samo v Karviné tak bych se poohlídlv krámech....
edit:aha tak teda sry no radsi pisu do editu aby se to nekoho nedotklo
Naposledy upravil(a) KORTY dne 28.10.2008 18:27, celkem upraveno 2 x.
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
KORTY masterspamer, ale zkusím mu to vysvětlit: Nuže: Joey uvedl počet obyvatel, protože chtěl poukázat na fakt, že i v takovejch miniměstech a zapadákovech mají tuhle věc, která není širokodaleko jak je internet velkej, a nejspíš tu věc nemaj ani na/v kytarách apd... kde se ročně otočí určitě pár miliónů lidí co se týče online obchodu... nuže... asi tak....
Joey myslíš že by jsi mi ty rámečky mohl zajít změřit (napsat SMS s rozměrama načež já bych ti odepsal jestli jako jo nebo jako ne abys tam nemusel dvakrát), koupit je a poslat mi je? Škodnej nebudu, všechny náklady uhradím... a dam ti možno i nějaké to kapesné co říkáš?
Joey myslíš že by jsi mi ty rámečky mohl zajít změřit (napsat SMS s rozměrama načež já bych ti odepsal jestli jako jo nebo jako ne abys tam nemusel dvakrát), koupit je a poslat mi je? Škodnej nebudu, všechny náklady uhradím... a dam ti možno i nějaké to kapesné co říkáš?
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jo asi jor0nn!e píše:KORTY masterspamer, ale zkusím mu to vysvětlit: Nuže: Joey uvedl počet obyvatel, protože chtěl poukázat na fakt, že i v takovejch miniměstech a zapadákovech mají tuhle věc, která není širokodaleko jak je internet velkej, a nejspíš tu věc nemaj ani na/v kytarách apd... kde se ročně otočí určitě pár miliónů lidí co se týče online obchodu... nuže... asi tak....
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009