Jaký styl hrajete?

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
Dr. Kanibal

Jaký styl hrajete?

Příspěvek od Dr. Kanibal »

Jsem sice kytarista, ale zajímalo by mě, kolik z vás jakej styl hraje.
Jinak taky potřebuju klávesáka/čku do gotic black death kapely. Zdá se, že klávesisti jsou nesehnatelný.
No5

Příspěvek od No5 »

Pozice klávesáka je nevděčná - tahá nejvíc krámů, všechny velký a těžký, nejdýl zapojuje a poslední má sbaleno, za hradbami klávesových stojanů ho fanynky nevidí a málokdy je pořádně slyšet :D. Já hraju něco mezi punkem a rockem.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

To je vlastn pravda...navíc uvaž jestli toho klávesáka využiješ...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
kennedys

styly

Příspěvek od kennedys »

Jak se rika stylu, kdyz ani po 10 letetch neumim poradne hrat? Neumětal?
Taky tady nepreju nikomu to zjisteni, ze jste si vytvorili pulku programu v jediný stupnici a pak to musite predelavat :o strasny

Ale vazne, kdybych mel priblizit styl, kterej hraju, tak opravdu nevim... Celej zivot se snazim byt nezaraditelny, ale jediny, co muzu rict je, ze inspirací jsou mi kapely typu dead kennedys, pro pain, dream theatre, primus, R.A.T.M. motorhead, suicidal tendencies, brujeria, butthole surfers, lard, ministry, hellworms, Nomeansno, Frank Black - proste pro Čecha neznámá hudba :lol:

Znate CD/DVD/LP shop Maximum Underground?
Dr. Kanibal

Příspěvek od Dr. Kanibal »

Takže memáte chuť si zahrát black metal? (lidi tak okolo 18 let)
nesta

Příspěvek od nesta »

Já jsem spíš do opačný (svatý) muziky :D , takže regéčko - a i tady je to s klávesákama kříž. Ale podařilo se...jedna z vokalïstek se podřekla, že chodila jako malá do hudebky na klavír...nu, a už jí ty rytmy docela šlapou 8)
kuzmić
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuzmić »

souhlas s kennedys. jak nazvat styl, když stále nejsem se svojí úrovní spokojenej.?
ale v kapelce semelem různý vlivy, od ska, reggae, jazzu, bluesu, přes funky, rock, drum'n'bass, HC, underground, "world" music...
holt vlivů je mnoho a je to na muzice znát...:)
jamming forever.
sax, bicí, perkuse, ostatní, experimental, kosmos "Volná Hudební Sešlost"
Olihen

Příspěvek od Olihen »

já hraju Black/Melodic death/symphonic ale je mi 15 a zacal sem na klavesy po dlouhe dobe a ted hraju asi rok a rád bych si prosel nejakou pořádnou kapelou.ta moje soucasná sto¨jí za***
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

vetsinou oid klasicismu po jazz :) obcas sahnu jeste dal/bliz ;)
Kulda_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda_cz »

Já sem na tom stejně jako kenedys, po deseti letech neumim určit co hraju za styl :lol: asi bych měl hodit klávesy do potoka a měl bych začít jít dělat něco jinýho :-D
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“