problém s kombem
Pravidla fóra
problém s kombem
zdravím, potřeboval bych prosím pomoc... mám kombo laney rwb300 a mám tento problém - kombo pořád chrčí, i když je všechno zeslabené, i když je odpojený kabel... když je kabel zapojený tak není basa skoro vubec slyset... dekuji za jakoukoliv pomoc 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
-
BUDAJ-31
To kombo vrčí úplně stejně když je tam basa i když tam není? Jestli je to tak. V tom případě bych nehledal chybu v base ale v kombu. Může to bejt jakákoliv závada od studeného spoje, přes shořelou nějakou součástku. Takže takhle zatím tězko říct.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
V záruce není?vik21 píše:jo huci ikdyz tam basa neni, takze mi nezbyva nez to hodit do servisu, no snad to nebude mastné
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
je taky možný, že to třeba dělá ta horna když je pokažená tak to může dělat cokoliv. Takže bude asi nutný ten servis. A obávám se, že cena může být jakákoliv. Od přípájení špatné země za pár korun až po opravu hodně hodně drahou. Takže ti držím palce.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801