Jak přepravujete svoje Hlavy, Komba, Zesilovače atd...?
Pravidla fóra
Já používám starou vojensokou bednu od dělostřeleckých granátů. Na valveking přesně na míru, dolu jsem dal silnej molitan a na boky slabší. Akorát jsem to natřel a poprdeli. Hardcase jak víno. Lampu je podle mě blbost vozit v nějakým papírovým hadru.
Na box jsem si udělal obal ze starýho koberce.
Na box jsem si udělal obal ze starýho koberce.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- 60'Rock_N'_Roll
Zazobanej, arogantni fracek. Jinak to asi nejde....Maples píše:Omluv mě, ale co je na starym kufru po dědovi hudebního?;) Myslím, že to sem přeci jen patří mín, než dotazy o tom, co a jak hraje....
Na to, jak "zabalenej" aparát hodit do auta vážně není uplně libový zakládat téma, ale asi se na to koukám zbytečně moc z pohledu hudebníka, navštěvující "hudební forum", co?...
Opravdu sis to nemohl odpustit, když se to už uklidnilo?? My nemůžeme za to že jsi líná socka.60'Rock_N'_Roll píše:Zazobanej, arogantni fracek. Jinak to asi nejde....Maples píše:Omluv mě, ale co je na starym kufru po dědovi hudebního?;) Myslím, že to sem přeci jen patří mín, než dotazy o tom, co a jak hraje....
Na to, jak "zabalenej" aparát hodit do auta vážně není uplně libový zakládat téma, ale asi se na to koukám zbytečně moc z pohledu hudebníka, navštěvující "hudební forum", co?...
- 60'Rock_N'_Roll
No zatím jsem svoji hlavu převážel jen 1x a to autem na zadních sedadlech.... pouze a jenom položená tak aby tam zapasovala, přesně do toho úhlu mezi sedákem a opěrákem a no problemo... ještě jsem na ní položil taštičku s kabelama a baťoh a oblečením apd... v kufru 2x12'' box.... a mezi předníma a zadníma sedačkama kufr s kytarou... to všechno Seatem Leonem z roku 2004... není to moc velký auto, ale komplet výbavu to uvezlo... takže spokojenost... akorát mi tam jednou pořádně ten box poskočil, a to proto, že když jsem na pomalém výjezdu z křižovatky prudce zrychlil, na první rychlostní stupeň... lekl jsem se jako čuňo.... proto doporučuju: s výbavou v autě prudce nezrychlujte 
Jinak abych uvedl na pravou míru vlastnictví auta, je to mého otce a já se pouze podílím na provozu. Takže mě nezkoušejte nazývat ''zazobancem?!''
PS.: taky si plánuju nějakej vycpanej hardcase na zesík, přece jenom bourat se může kdykoliv kdekoliv, a aspoň takovoudle ochranu si ty lampy zasloužej....
Jinak abych uvedl na pravou míru vlastnictví auta, je to mého otce a já se pouze podílím na provozu. Takže mě nezkoušejte nazývat ''zazobancem?!''
PS.: taky si plánuju nějakej vycpanej hardcase na zesík, přece jenom bourat se může kdykoliv kdekoliv, a aspoň takovoudle ochranu si ty lampy zasloužej....
Resim ted taky obal na box, jakym zpusobem mas udelany spoje hran??afektband píše: Na box jsem si udělal obal ze starýho koberce.
Obyc kobercovou lepenkou? Drzi to? Dik moc;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK