Red Hot Chili Peppers - Live in Madison Square Garden NY1996

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
BUDAJ-31

Red Hot Chili Peppers - Live in Madison Square Garden NY1996

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Neviem kde som tento topic mal dat tak som ho aspon tam dal kde chodi vecsina ludi...Neviete niekto kde by som mohol zohnat tento koncert (je jedno ci DVD alebo AVI)?Hladal som vsade ale maximalne som nasiel nejake videa ale full koncert som nenasiel.ak niekto ho mate alebo viete kde stiahnut tak mi napiste.thx
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

"co se nikam jinam nevešlo"
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

1) Chtělo by to jinou sekci. Ve skupinách tomu bude asi nejlíp.

2) Nechci tě z ničeho podezírat ale jestli jsi četl pravidla tak určitě víš jak je to tady s warezem. http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=5038

3) Hledal jsem to googlem a myslím, že záznam pod takovým názvem žádný nevyšel. Asi to bude součástí nějaké jiné nahrávky z toho koncertu. Třeba tam vystupovalo víc kapel. Těžko říct. Předpokládám, že se ptáš kvůli tomu videu co je na youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=99jpK6eMNNA
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Omg dyť todle není žádný warez, je to jen volně šířená nahrávka. Mám tu hafo Redhotích DVD, ale zrovna todle ne, takže já ti v tomdle nepomůžu :) (éru s Navarrem jsem nikdy nesbíral)

EDIT: Já to vlastně mám jako audio, tak jestli chceš aspoň to, tak se ozvi
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Regular John píše:Omg dyť todle není žádný warez, je to jen volně šířená nahrávka. Mám tu hafo Redhotích DVD, ale zrovna todle ne, takže já ti v tomdle nepomůžu :) (éru s Navarrem jsem nikdy nesbíral)

EDIT: Já to vlastně mám jako audio, tak jestli chceš aspoň to, tak se ozvi
Jestli myslíš, že mluvím o youtube tak tak jsem to nemyslel. :)

Já neznám co je volně šiřitelný a co ne od kdejakýho interpreta ale raději napíšu preventivně aby tady lidi nezačli házet linky odkud stahovat warez. Však jsem taky nepsal, že něco porušuje. Dneska to lidi berou dost běžně a ani jim to blbý nepřijde. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

tes mam doma tych koncertov a zvukov jak nevem co ale prave toto nemozem zohnat.Inak mam to ako Mp3 ale DVD je predsa DVD.Inak ak nic neni tak skoda :cry:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“